Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Finnnish

Pytanie do osób podróżujących do Skandynawii

Polecane posty

Gość Finnnish

Dostałem atrakcyjna oferte pracy w środkowej Finlandii, daleko od Helsinek, jednak rzuciłem okiem jak sprawa ma się z lotami na tamten kierunek i niestety widzę że żadne ryanairy tam sie nie kręcą, co troche mnie zmartwilo gdyz bylo to bardzo oplacalne rozwiazanie gdy latalem do wlk.Brytanii. czy sa tu moze jakies osoby czesto latajce do skandynawii? jest jakis odpowidnik tanich linii lotniczych, na tamten kierunek? bo nie stac mnie placic 2 tysiace zl na jakas lufthanse

Gość gość
do finlandii to głównie promy...

Gość gość
Do Szwecji są tanie loty. Może tam jakaś przesiadka na samolot? Do Szwecji czasem latam, to wiem. I gdzie mieszkasz? Jak np koło Trójmiasta, to faktycznie prom.

Gość Finnnish
polodniowa polska dolnoslaskie woj

Gość gość
Mieszkam w Finlandii i bezpośrednich promów do Helsinek nie ma już od dawna, a bezpośrednie loty to tylko coraz droższy Finnair. Możesz ewentualnie spróbować AirBaltic, łotewskich linii lotniczych. Najpierw lot do Rygi i tam przesiadka do Helsinek. A gdzie dokładnie będziesz pracował w Finlandii?

Gość gość
Aha, jeszcze WizzAir lata do Turku, ale z Gdańska...

Gość Finnnish
o wizzair niewidzialem zaraz sparwdze gdzies w okolicy Tampere

Gość Finnnish
chyba oferta wizzair z gdanska do turku najlpsza mozna juz za 150 zl moze jakby sie zabrac polskim busem to w 200 zl sie da zmiescic tylko niem jakby sie dostac z dworca w gdansku na lotnisko