Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na oszczędzanie

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie sposoby na oszczędzanie pieniędzy? Ja zawsze wydaje wszystko co mam i nie umiem oszczędzić nawet 100 zł.

Gość gość
Planowanie w zeszycie lub zaczynanie miesiąca od przelania pewnej kwoty na konto oszczędnościowe.

Gość gość
Zastanów się nad wydatkami. I czy wszystko co kupujesz jest Ci potrzebne. Do sklepu chodź z kartką żeby nie kupować zbędnych rzeczy. Jedzenie na mieście jest drogie. No nie wiem na co wydajesz

Gość lusi89
Moim zdaniem jest wiele sposobów na oszczędzanie różnego rodzaju. Najlepiej oszczędzać na życie w sposób ciągły co miesiąc daną sumę. Zerknij na takie formy inwestowania na; http://www.viennalife.pl , wydają mi się, że są godne uwagi.

Gość pomocnakobieta94
Ja myślę, że przyda Ci się fajny poradnik dostępny na stronie http://obligacjemakler.pl/ Z planami oszczędnościowymi mamy możliwość małymi krokami zbudować swój majątek. Możliwe jest to już od 250 zł miesięcznie. Wysokość kwoty oszczędzania może jednak zmienić się w każdej chwili, niezależnie od tego, czy chcielibyście Państwo wpłacić więcej lub mniej. Wpłacony kapitał pracuje mimo to dalej na rzecz Państwa. Jeżeli uda Ci się zastosować do tych porad, to z pewnością zaczniesz oszczędzać.

Gość gość
twoja-kasa@o2.pl Napisz jaka forma pracy cię interesuje ( np. ankiety, klikanie reklam, programy partnerskie, pisanie artykułów, zarabianie na blogu itp.) a podeślę odpowiedni link i pokieruję, co należy zrobić. Zapraszam