Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znajdę dziewczynę która będzie chciała żałożyć rodzinę

Polecane posty

Gość gość

mam 26 lat marzę już o rodzinie

Gość gość
Dom samotnej matki.

Gość gość
dorosnij !🖐️ Kobiety nie szukaja 26 latkow do zalozenia rodziny.

Gość gość
Ja ale mam 20 lat i chłopaka :D

Gość pingol22
Wszędzie możesz taką znaleźć :) Pomogłem? :p Odpowiedź bardzo ogólna, wiem, ale tak prawda, że wszędzie możesz spotkać taką kobietę… Ja sam byłem w takiej sytuacji, jak Ty, mi akurat udało się na mydwoje, założyłem tam konto, bo pomyślałem, że jeśli już próbować w internecie, to jednak na portalu matrymonialnym, a nie randkowym. I faktycznie, kobiety, które tam są, podobnie jak ja, były gotowe na poważniejsze znajomości, więc to było dla mnie odpowiednie miejsce. Ale równie dobrze można poznać taką kobietę w kinie, na imprezie, wśród znajomych, na ulicy, po prostu trzeba mieć oczy szeroko otwarte i wypatrywać ;)

Gość gość
Sluchaj jestem z Wawy, na co dzien jestwm wstydliwy i bardzo kulturalny mialem kilka sytuacji w zyciu gdzie podbijalem do dziewczyn jak pies do jeza wszystkie byly ladne przyjaznilismy sie tez byly troche niesmiale a ja to tak przeciagalem i przeciafalem. a one w kazdym przypadku. (Lata studiów) nagle naprawde zaczely wygladac mega, na mnie budowaly tylko swojă pewnosc siebie wszystkie one po latach maja bogatych przystojnych mezow, oczywiscie nikt mi nie podziekowal za to ze bylem bardzo skuteczna terapia dla kilku dziewczyn ktore teraz sa piekne i bogate do tego pewne siebie :/ Jestem juz blisko 30-tki i nie tak dawno po raz pierwszy składnie zagadalem do wierzacej dziewczyny w podobnym wieku i co? Dluga fajna rozmowa wiele info nie wzialem kontaktu, ostatnio ja spotkalem a ona mi ucieka, jak widzisz to nie takie proste, bardzo chcialbym jeszcze ja spotkac i dokonczyc nasza rozmowe pozytywniej niz wtedy byc moze jest to mozliwe ale niewiadomo jak sie zachowa...