Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość KUń

Wczoraj pierwszy raz w życiu zjadłem kupę.

Polecane posty

Gość gość KUń

Powiem wam że dzisiaj czuję się nie za tęgo, srakę miałem do południa, chyba z 10 razy na klopie sie meldowałem ale teraz tez jakos dziwnie sie czuje, mam czkawkę i zgage..

Gość gość
Trzymam za tobą kciuki bo cierpienia są uciążliwe gdyż wyczyścisz się za mnie , za innych też i to z nawiązką . Wielokrotne umartwianie się biegunkami są wynikiem uroku który został rzucony na ciebie a konkretnie na mózg . Wszystko krąży myślami wokół kupy to może mieć związek ze słabością i labilnością układu nerwowego . 10 razy posiedzenie na desce to być może kara oby chwilowa ale za co - czy coś masz na sumieniu . Jeżeli nie pomoże węgiel , zioła trawienne , uspokajające to do lekarza tylko jakiej specjalności ? Czytając tytuł tematu dyskusji to zastanawiam się czy dolegliwość częste sraki nie chcesz leczyć podobnym tzn. oddawanie częste kupy a następnie jej uzupełnianie poprzez jedzenie .Myślę ,że ta przenośnia ,żart nie jest dosłowna . Ale ktoś kto decyduje się na taki temat dyskusji musi się liczyć ,że ktoś będzie szydził nie z kupy tylko z niego a nie chcesz być masochistą umysłowego myślenia.

Gość gość KUń
Jeżeli możesz, to pomóż. Wypełnij mój żołądek Twoimi wspaniałymi odchodami. Pozwól mi zjeść prosto z Twojej od\bytnicy, wspomóż mnie niejednym przeciągłym i śmierdzącym pierdem. Będę Ci bardzo wdzięczny. 👄