Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obowiazkowa26

Brak okresu

Polecane posty

Gość obowiazkowa26

Witam. Ostatnia miesiaczke mialam 1 stycznia, bylam u lekarza w marcu i zrobila mi badania I bylo wszystko dobrze. Przyznam ze zawsze mialam nie regularny okres, ale tak to drugi raz mi sie zdarzylo. Przepisala mi lekarka tabletki na uregulowanie I powinnam dostac w sobote 8go. Boje sie ze nie dostane :( Stresuje mnie ten brak :(

Gość gość
Szkoda że nie napisałaś w jakim jesteś wieku,bo np.u większości młodych dziewczát takie wachania w miesiączkowaniu to raczej norma,jeśli dostałas tabletki na wywołanie okresu to czekaj cierpliwie,po takich tabletkach spodziewaj i bądź gotowa na gwałtowne i obfitsze krwawienie niż zwykle.

Gość Obowiazkowa26
Mam 27 lat. Dostalam tabletki na uregulowanie, ale odziwo dzis dostalam juz, wedlug tabletek to za szybko, ale swoj zazwyczaj mialam na poczatku miesiaca.

Gość gość
spokojnie :) Może miałas jakieś chwilowe zaburzenia hormonalne. Po lekach powinno być wszystko ok. Na przyszłosc staraj się wyznaczać sobie fazy cyklu. Dzięki temu szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie. Pomocny w tym moze byc tester na slinę. Z własnego doświadczenia mogę polecić afrodytę na ślinę.

Gość Obowiazkowa26
Bardzo dziekuje :-) Pozrawiam :-)