Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę takiej pogody, za gorąco mi jest, źle się czuję...kto z was też ?

Polecane posty

Gość gość

chyba mam jakieś geny typowo polnocnoeuropejskie, fatalnie sie czuje przy temperaturze powyzej 15-20 stopni, tera siedze przy otwartym oknie na max, w samych majtkach i podkoszulku, nie wiem co bedzie w maju, czerwcu, udusze sie

Gość gość
Mam podobnie, ale to przez mieszkanie w bloku. Wcześniej mieszkałam w domach i nie nagrzewały się tak szybko. Jeszcze w połączeniu ze swądami obiadowymi - straszne.

Gość gość
Mam to samo,gdy nadchodzi wiosna popdam w depresje,o lecie nie wpomne.Nie nawidze takiej pogody,najchetniej zasnelabym i przeczekala do jesieni ten cieply syf.

Gość gość
Piszcie jakiej jesteście płci i z jakiego miesiąca? Ja uwielbiam pogodę jak teraz

Gość gość
ja autorka kobieta, lat 26, urodzona w marcu lodowatej zimy tez nie lubie, najbardziej mi się podoba wrzesień, październik, jest cieplo ale powietrze jest chłodne, rześkie, a teraz duchota się zaczyna :(

Gość gość
Autorko mam identycznie,uwielbiam miesiace jesienne wtedy zyje.Mam 38 lat i jestem z lipca

Gość gość
Autorko mam identycznie,uwielbiam miesiace jesienne wtedy zyje.Kobieta,mam 38 lat i jestem z lipca.

Gość Pęd Sosny
Może włóż coś na siebie jedź na ostry dyżur... Przecież targa. W tej chwili widzę 9*C na termometrze i nie sądzę, żeby temperatura gdzieś indziej w Polsce różniła się jakoś znacząco.

Gość gość
To moja teoria nie znajduje potwierdzenia a mialam podejrzenie, ze osoby z końca października, listopada, grudnia, stycznia, lutego wolą mrozy niz upaly, natomiast z pozostałych miesiecy, ze lubią jak jest ciepło. Ja jestem z początku października i lubię pogodę jak teraz, upaly tez lubie, choc pot scieka mi z czola i nie wygladam atrakcyjnie.

Gość gość
a moze wcale nie jest tak gorąco , tylko chodzisz za grubo ubrana? Co masz na sobie ? Wystarczy sciagnac skarpetki byc tylko w klapkach , rozbierac sie i tyle.. - Jak nie masz nic na sobie poza kapeluszem - wtedy zadna temperatura nie jest straszna nawet + 30 C

Uwielbiam słońce i gorąco !!! Temperatury 30+, bez wiatru, bezchmurne niebo. Kocham. Chociaż się nie opalam to uwielbiam gorąco; a zimy nienawidzę :o To samo jesień :o we wrześniu już zaczyna j***c deszczem i wiatrem i z rzeskoscia to nic wspólnego nie ma na pewno :D

Jak zaczynają spadać liście z drzew i robi się ponuro to nawet żyć się nie chce :o przykry czas. Zimą jest lepiej jedynie gdy wyjdzie ostre słońce przy lekkim mrozie. Wtedy jakoś weselej to się prezentuje. Słońce jest lekarstwem dla duszy i ciała. żaden psychotrop tego cudu nie zastąpi

Gość hatesun
ja jestem z maja, i 24 lata a lata (ew. temperatury powyżej 20) nie znosze, choć i same 20 jest męczące ale no dobra .. a im wyżej tym gorzej, dobrze że mam kilme bo bym chyba oszalała, pamiętam poprzednie lata, w końcu nazbierałam na najtańszą klime i w poprzednim roku to ja lata nie pamiętam ;D chyba że wyszłam na balkon lub do sklepu to masakra jakbym się prażyła

Gość gość
Baby... co wy mowicie. Ja mieszkam w Norwegii i wyje. Trawa szara, liście jeszcze nie zgrabione. Ziuziu :(

Gość gość
klima jest dla idiotów w polskim kilmacie szkoda na nią pieniędzy.. klimatyzacja dobra jest , ale w Grecji

Gość prawi 114
Ja nie jestem fanem temperatur +35 C .Wtedy jajca sie przyklejają do nóg .. Ale mam swoje sposoby na walkę z gorącem. prysznic, lody i ściagam ubrania

Gość prawi 114
poza tym gdy zima spie pod grubą koldrą, od Maja zmieniam przykrycie na cienki koc.. proste..

Gość prawi 114
w Kwietniu spie przy zamknitym balkonie , ale miedzy poczatkiem Maja , a koncem wrzesnia balkon mam otwarty

Gość prawi 114
ja sie ciesze z tego ze jest Kwiecień,a nie Listopad.. Listopad mi sie kojarzy z szarówką i ciemnością i z faktem ,ze tak będzie ciemno przez najblizsze pol 5 miesiecy Dlatego nawet wolęn nawet Luty od listopada , bo wiem ze niedaleko wiosna

Gość gość
już wam za gorąco?nie przesadzacie czasami?to nie upały że może być rzeczywiście za ciepło.naprawdę wolicie jak 9 miesięcy jest zimno?cieszcie się tymi kilkoma tygodniami ciepła w Polsce bo więcej ich nie ma.

Gość gość
Ja na odwrot swietnie sie czuje, a zldme jak mi zimno. Tylko jak na zlosc zachorowalam.

Gość gość
10:01 Jestem z listopada i kocham lato wiosne i nienawidzę jesieni a zimy to juz w ogóle

Gość gość
Jestem z końca października - uwielbiam jesien i zimę, gdy wieje wiatr chce mi się żyć.Nienawidze wiosny i lata .

Gość prawi 114
kilkoma tygodniami ciepła z tymi kilkoma tygodniami to nie przesadzajmy.. Od początku MAja do konca wrzesnia jest gorąco ..- 5 miesięcy Jedynie w pochmurne dni moze byc chlodniej , ale jak słonce wyjdzie to ... grzeje mocno

Gość gość
jakie od maja do września?w zeszłym roku ciepło zaczęło się robić pod koniec maja a wrzesień już był zimny(poza kilkoma dniami ciepła).jeszcze w czerwcu dojeżdżałam do pracy w cieplejszej kurtce z podszewką.no rzeczywiście ciepło musiało być. dwa lata temu w maju jeszcze sandałów nosić nie mogłam i krótkich spodenek bo zimno było.więc nie piszcie że od maja jest ciepło.ostatni ciepły maj pamiętam w 2012.więc 5 lat temu.

Gość prawi 114
we wrzesniu był upał chodzi mi oczywiscie o godzinię 13 00 , a nie 19 00 jak słonce zachodziło !!

Gość prawi 114
każdemu będzie zimno o 19 00 bądz 7 00 rano ale my tutaj nie piszemy o skrajnosciach tylko temperaturach w południe , a wiec miedzy 11 00 a 16 00 ta pora dnia nas interesuje