Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tym co tu czytam

Polecane posty

Gość gość

Po tym co tu czytam jestem pewny, że gdy zostanę ojcem to na 100% zrobię testy DNA. Widzę, że większości kobiet nie można ufać. Do badań namówię każdego znajomego, który będzie mieć dziecko. Koniec z podrzucaniem dzieci ze zdrady, by wychowywał i płacił na nie mąż!

Gość gość
a ja sie dzisiaj dowiedzialam ze mam policystyczne jajniki i nigdy nie zostane mama - nie znajde juz teraz zadnego mezczyzny - prawda?

Gość gość
Prawda... jedno i drugie :-P

Gość gość
Przecież nie można mówić za wszystkich, znasz wszystkie kobiety w kraju??? Obrażasz te porządne i dobijasz, tego chcesz by i one stały się takie jak "wszystkie" skoro i tak dla Ciebie wszystkie są jednakowe? Ja sobie wypraszam wrzucanie mnie do jednego wora z "innymi", nie po to się szanowałam i czekałam z seksem do samego ślubu, żeby męża zdradzać a tym bardziej począć dziecko innego. W głowie się nie mieści, z kim Ty się zadajesz? x Za dużo MTV i onetu, poczytaj trochę wartościowych źródeł, bo takich osób jest wiele, tylko o nich jest cicho, o nich się nie trąbi, bo to żadna sensacja=żaden zarobek dla mediów jak ludzie są porządni. x Z policystycznymi można zajść w ciążę, tylko trzeba brać odpowiednie hormony, leczyć się. Dziwne rzeczy mówisz, mam w rodzinie osobę, która to ma i miała nie mieć dzieci, a ma dwoje i co? Znam też inne z tym i żaden lekarz nie mówił im, że nie mają szans. Zmień lekarza. Ciesz się, że nie wyczerpała Ci się rezerwa jajnikowa, to byłby koniec marzeń o własnym dziecku, a nie PCOS.

Gość gość
Niepotrzebnie się tak spinasz, reguła wcale nie zaprzecza wyjątkom, to że ty jesteś porządna nie świadczy o tym że autor nie ma racji... Ciebie nie słabią wątki i zbiorowe rady o zdradzaniu, zostawianiu mężów czy dzieci bo kolega z pracy powiedział jej że ją kocha? ...Ty też to nazwiesz miłością? ;-)

Gość gość
...zdradzający facet to gnój, a zdradzająca kobieta to bidulka zaspakajająca swoje potrzeby godna wsparcia i pochwały :-D

Gość gość
Jestem kobietą i uważam, że jeśli facet podejrzewa możliwość zdrady ze strony kobiety to jak najbardziej powinien taki test na ojcostwo wykonać.

Gość zawsze szczery
Pytałeś matke?

Gość gość
a o co?

Gość gość
dziś bez obaw, moje dwie koleżanki też to mają. Odpowiednie leczenie, wspomaganie lekami i częste odwiedziny u ginekologa- a ciąża jest możliwa. Owszem, może nie z łatwością, ale znam wiele przypadków, gdzie się udało