Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmuszony zdradzić żonę

Polecane posty

Gość gość

Od wielu lat nie daje mi seksu i wzbrania się przed okazywaniem czułości. Do tej pory jakoś sobie z tym radziłem, ale teraz doszedłem do wniosku, że tak dalej być może. Jestem fajnym atrakcyjnym facetem po pięćdziesiątce, młode laski mnie lubią, więc czemu nie dać się ponieść fantazji i zdradzić lochę?

Gość gość
słuszna decyzja

Gość gość
Po co zdradzac - rozejdzcie się i będziesz wolny. Żona pewnie nie chciałaby być z fałszywą osoba, która zdradza.

Pewnie to i tak provo;-) ale z ciekawości zapytam...od wielu lat żona ci odmawia więc napisz konkretnie ile lat,czy macie dzieci? zamiast spróbować coś z tym zrobić najlepiej zdradzić. Przyznaj się lepiej,że jej nie kochasz i masz ochotę na zdradę,w to prędzej uwierzę.

Gość gość
Locha to cie wysrała, stary cwelu.

Gość gość
"Atrakcyjny po pięćdziesiątce, młode laski" go "lubią, więc czemu nie dać się ponieść fantazji i zdradzić lochę" -> :D No, czemu? Mnie dziwi jedno: dlaczego "wiele lat" jesteś z" lochą, która nie daje ci seksu"? I co jest głównym problemem tych twoich, knurze, rozważań?

Gość gość
przywiązała go do kaloryfera, to i seksu brak ;)

Gość gość
zdradzić lochę? Ma słuszną rację, że nie uprawia seksu z wieprzem.

Gość gość
Nie chce locha seksu to zdradzaj ją ile wlezie. Znajdź sobie fajną kochankę i zrób jej dzidziusia. Jak tylko zaczniesz płacić alimenty to lochę skręci ciśnienie jej skoczy i zdechnie na zawał. :D

Gość gość
Wiele partnerek zasługuje na zdradę. W związku izolują partnera. Nasz związek jest bez tabu i mąż jest zawsze podczas każdego badania nawet ginekologicznego cipki i wspierał porody. Nie wstydzę się męża jak większość zacofanych polek intymność mają z ginekologiem a mąż czeka na poczekalni lub parawanem potem się dziwią że są molestowane i gwałtowne przez lekarz jak ostatnio onkologii , urolog ..Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Dlatego was potem zdradza partner bo go ignorujecie

Gość gość
8:53 zdrada nie zależy od tego, że przymusisz partnera do oglądania twojej ci/py w każdej odsłonie; w trakcie porodu, u ginekologa, onkologa czy okulisty, tylko od tego kim tak naprawdę okazuje się twój partner. ale ty sobie wmawiaj, że jak dajesz mu oglądać swoją ci/pę w każdej sytuacji (brrrrr okropność!), to ten na pewno cię nie zdrad*******ońcu ta oglądalność jednego obiektu wyda mu się co najmniej męcząca i zapragnie oglądać, dotykać i odsłaniać wszystko co nowe, apetyczniejsze i krwiste :D 🖐️

Gość gość
jak jesteś po 50 to młode laski nie mogę cię lubić, wybij to sobie z głowy.

Gość gość
8'53,ty prawiczku z fantazjami co wkleja ten post od dawna i na roznych tematach.Wypad!

Gość luzkowy żebrak
Po urodzeniu 2 dzieci żona wyrzuca męża do drugiego pokoju sama śpi z dziećmi sex z mężem 2 razy w roku . Mąż ma wysokie libido cierpi przez 25 lat ale nie zdradza . Pracuje na dwa etaty ,w sobotę i niedzielę zajmuje się dziećmi.Dzieci kończą prestiżowe studia Sex z żoną kiedy dopuszcza na najwyższym poziomie,ma kilka orgazmów,min 2h .FRAJER??

Gość gość
brednie :D

Gość gość
Znowu jakas durna prowokacja?

Gość gość
fajny atrakcyjny facet po 50 tce BUAHAHAHAHAHA :D

Gość gość
fuuuuj jak wchodzę na omegle to pełno takich "atrakcyjnych po 50" wali sobie konia przed kamerą. Obleśny widok :D

Gość luzkowy żebrak
Przeszedłem zkk na Hinduizm nie wiąże mnie przysięga w kk czy po 26 latach mogę zdradzić?

Gość gość
Faceci są nic nie warci :O myślą tylko c***jem

Gość gość
18:52 Ten temat to akurat prowo,w dodatku cienkie jak dupa weza.:-)

Gość gość
Powiedz lepiej czemu żona nie chce ci dawać..jak ją traktowałes od początku przez cały okres małzenstwa,dbałes o siebie i o nią i w łózku i na codzien?znam takich jak ty..,,atrakcyjnych"smierdzicie piwskiem z wielkimi brzucholami,w seksie dwa ruchy dupskiem i finał a na co dzien nawet kwiatka nie potraficie przyniesc żonie..a potem biedne miśki płaczące na kafe że podła żona nie chce sie bzykać

Gość gość
znasz to z wlasnego podworka

Gość luzkowy żebrak
Chciałbym żeby to było prowokacja ale niestety to szczera prawda wierzę w reinkarnacje oraz karmę i wiem Z3 w przyszłym wcieleniu będzie lepiej

Gość luzkowy żebrak
Nie bardzo atrakcyjny ale inie oblech dbający osiebie i higienę 185/85 wszystkie zęby dbający o rodzinę pamiętający o kwiatach irocznicach nie zdradza jacy po50

Gość luzkowy żebrak
Nie każdy facet to świnia po co kobiety oszukują i wychodzą za mąż z rozsądku?????????