Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2017 Zaczne od tego ze jestem osoba wyksztalcons, skonczylam studia wyzsze ale jakos tak potoczylo sie moje zycie ze pracuje jako sprzataczka w duzej korporacji. Ostatnio dostalam oferte pracy z banku (choc wcale nie skladalam tam cv) w dziale ksiegowosci. Moje zdziwienie bylo ogromne gdyz juz kilka lat wczesniej pracoealam w tym banku (3 miesiace, bo szefowa stwierdzila ze musi sprawdzic umiejetnosci jeszcze innych kandydatow i mnie zwolnila, choc przez ten okres nie mialam umowy a dostalam ja kiedy odchodzilam i byla to pieknie nspisana umowa zlecenie na okreslony czas). Teraz zastanawiam sie czy warto proboeac jeszcze raz tymbardziej po tym czego juz tam doswiadczylam a po drugie szefowa jest bardzo specyficznym czlowiekiem i upierdliwym, ciezko z nia wytrzymac. Co o tym sadzicie? Probowac? Boje sie ze utkne jako sprzataczka na eiele lat bo ciezko u nas z dobra praca ale tez boje sie ze rzuce obecna prace a tam znow popracuje 2 lub 3 miesiace i mnie zwolni. Co robic? Doradzcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach