Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba razem nie bedziemy zyc

Polecane posty

Gość gość

Moj partner zapytal sie co zamierzam robic bo juz mam 31 lat Ze powinnam odkladac sobie pieniadze na mieszkanie, a to przedziez trwa pare lat wiec wiem, ze nie zamierza ze mna zamieszkac powiedzialam mu czego chce ze okolo 4 lat chce wyjsc za maz i sama nie chce mieszkac tylko z partnerem. On nigdy nie chce sie zenic, dzieci predko tez nie chce, nic nie chce mam czekac? dac mu czas?

Gość wiki45
Dawanie mu czasu to zmarnowany czas ,on już się okoreślił i to bardzo jasno.To wcale nie znaczy ,że on się nie ozeni i nie będzie miał dzieci , to znaczy ,że absolutnie nie zrobi tego z tobą i jasno ci powiedział ,że powinnaś odkładać pieniądze na swoje mieszkanie więc nie marnuj już dalej czasu , bo on ucieka nieubłaganie a ty musisz jeszcze znaleźć nowego faceta. Rozsatań się z nim jak najszybciej , bo to strata czasu.

Gość gość
podzielam opinie wyzej, wyjdz z tego układu

Gość gość
powiedzial , ze teraz konczy studia chce popracowac Mieszkania nie chce wynajac tylko dom kupic wiec pewnie potrwa to z 5,10 lat

Gość gość
nie moglam spac przez niego, apetytu nie mam mam nadzieje,ze dam rade w pracy

Gość gość
długo razem jesteście? wasze wizje przyszłości rozchodzą się w innych kierunkach

Gość gość
rok?

Gość gość
Daj mu te 10 lat do namysłu, jak będziesz miała 41 to mu łatwiej będzie coś postanowić :-P ...rok a ta już go oplata mackami

Gość gość
marzy się tobie dziecko? ślub? obawiam się że tracisz z nim poprostu czas. 07:08 dobrze to opisała

Gość gość
W oczy Ci powiedział i nadal nie wiesz co robić? ...on co ma zrobić, kopa Ci zasadzić żeby dotarło? :-P

Gość gość
rzucaj go

Gość gość
31 lat to stara już jesteś, za stara dla swojego faceta. On za kilka lat poszuka sobie młodszej i z nią się ożeni.

Gość gość
Głupie te młode co polecą na takie stare zużyte tampony :O

Gość gość
...taaak głupie... ale tobie żal dopę ściska, dla ciebie dobry? ...ten zużyty tampon :classic_cool: Stare jak świat to która by cię chciała, co by taka młoda z tobą robiła... Nie mierzcie faceta swoją miarą ;-) No i połowa bab z kafe marzy o żonatym, jakieś niezrównoważone emocjonalnie jesteście, nie mówiąc o logice i inteligencji :-D

Gość gość
pfff!... kto marzy to marzy a kto nie marzy to nie 💤

Gość gość
Stara dla niego? Nie wiem nigdy nie mialam duzo starszego faceta ale to chyba zadna milosc jak ktos patrzy na wiek

Gość gość
wiek to tylko liczba, co innego jeśli jedno pragnie ślubu i dzieci a partner nie, uważam że taki związek niema przyszłości ponieważ inne cele powodują że drogi nie zmierzają ku sobie

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jaką powziąć decyzję, czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
jak zawsze zle wybieram

Gość gość
Ale nie jest za późno, wciąż całe życie przed tobą a za 10 lat nie będziesz miała szans na zmianę tego, wtedy będzie za późno :-D

Gość gość
dziekuje moze nie bedzie tak zle