Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z Berberem

Polecane posty

Gość gość

Tylko prosze bez zlosliwosci (ale szczerze). Czy znacie jakichs Berberow, albo zwiazki bialych kobiet z Berberami, a moze same mialyscie z jakims do czynienia? Jacy oni sa?

Gość gość
ja znałem kilku berbeci, ale już z tego wyrośli. ty lepiej pacz, czy aby nie muslim.

Gość gość
Kolezanka sie zwiazala z Berberem. On duzo mlodszy,nie szanuje jej. Klotnie,wyzwiska,bicie i pelna kontrola. No ale jak sie mysli dupa nie glowa i bierze slub z kims w wieku syna to sie tak konczy. Jemu zalezalo na tym aby dostac sie do Europy...po prostu.

Gość gość
Tu autorka. Ten ma 44 lata (ja mam 35). Oboje od lat mieszkamy w USA, oboje po rozwodzie, bez dzieci. Poznalismy sie na portalu randkowym, ale jeszcze sie nie spotkalismy. Co ciekawe, on nie wie jak ja wygladam, bo nie zamiescilam tam zdjecia. Zrobilam to celowo, zeby potencjalnego partnera przyciagnela moja osobowosc i spojrzenie na zycie, a nie fizycznosc. No i odezwal sie on. Na razie rozmawiamy przez telefon. Wydaje sie byc calkiem sensownym czlowiekiem. Wciaz nie wie, jak wygladam. Mowi, ze to nie jest dla niego najwazniejsze. Mamy sie spotkac w sobote na kawe. Ale wlasnie nie wiem, co mam myslec, czy warto. Naczytalam sie tyle tragicznych historii o zwiazkach z muzulmanami. Sama mam poglady prawicowe, jestem przeciwna naplywowi muzulmanskich imigrantow do Europy itd. On zostal wychowany w religii muzulmanskiej, ale nie praktykuje z tego co wiem i ma poglady liberalne. Chcialabym, zeby ktos to z boku ocenil

Gość gość
Trudno to ocenic...ale nawet jesli nie praktykuje,to na pewno wychowanie ma wplyw na jego poglady i postrzeganie swiata. Obys sobie nie zrobila krzywdy.

Gość gość
Podnoszę. Poznałam Berbera, urodzonego i wychowanego w Holandii. Jest muzułmaninem wiec jestem podejrzliwa i nie chcę się wkręcic w znajomość. Jak na razie nie podoba mi sie gdy twierdzi ze islam szanuje kobiety, a na moje argumenty ma tylko jakies wykręty, np ze prawdziwy muzułmanin nie zabrania wychodzic z domu. Niby nie słyszał nawet o haremach ale trudno mi w to uwierzyc.

Gość gość
koorfa berber to jeździ na wielbładzie po pustyni

Gość gość
Dziewczyny, podróżowałam po Maroko i powiem wam że Berberowie to ludzie zamieszkujący tereny gor Atlas. Jest to w głównej mierze wiejska dzicz, żyjąca w lepiankach, zasuwajaca na wielbladach i z brakami w uzębieniu. To jest 3ci świat jeszcze niestety, poszukajcie sobie innych facetów.

Gość Iiiiissss

Ja  jestem w zwiazku z berberem od prawie 4lat. Szanuje mnie, mieszkamy w Polsce. Rozmawiamy o wszystkim i owszem sa pewne roznice kulturowe , ale obydwoje idziemy na kompromis gdy mamy inne poglady. A tak to normalne zycie  . I nie ma brakow w uzebieniu, nie jezdzil na wielbladzie, a w domu normalnie ma, aaaa i to nie byla lepianka tylko dom murowany z woda, pradem, ze wszystkim, ogrodem i zwierzetami. Wiec nie słuchajcie bzdur.tez bylam Maroko, turcja, tunezja Egipt .... moze ja dobrze  trafilam .bo nie narzekam. Zaradny, pomyslowy, ambitny, pracowity .