Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodze za miesiac;) ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

Są tu jeszcze jakieś mamy w 9 miesiącu? Jak się czujecie? Czy myślicie o porodzie, boicie się? Macie już cała wyprawkę? Ja bardzo dużo ubranek dostałam od koleżanek wiec mam sporo prania i prasowania. Torba do szpitala prawie spakowana. To moje drugie dziecko wiec liczę na szybki poród. Z synem trwał 14 godz.od regularnych skurczy co 4 minuty;^ Brzuch mi się jeszcze nie obniżył, mała ciągle siedzi mi wysoko i rozpycha się pod zebrami. Wydaje mi się ze stała się bardziej aktywna ostatnio ale jeszcze nie ułożyła się do porodu. Na plusie na razie 11 kg, ciekawe ile mi dojdzie jeszcze do końca. Pozdrawiam przyszłe mamy.

Gość gość
sa takie tematy na kafe, poszukaj majówki 2017

Gość gość
Hej ja również w 9 msc z tym, że to moja pierwsza ciąża:) O porodzie nie myślę, staram się nie nakręcać, choć dziś w nocy śniło mi się że rodziłam:D wyprawka praktycznie skompletowana, nic od nikogo nie dostawaliśmy, sami wszystko, nom trochę mama pomogła finansowo:) Mój dla odmiany ostatnio się bardzo uspokoił, co trochę mnie przeraża, ale mówią, że dziecko ma już o wiele mniej miejsca i tak może być. Pozdrawiam:)

Gość gość
13:06 no właśnie czytałam ze dziecko ma mniej miejsca wiec jest mniej *****iwe choć pamiętam ze mój syn tez był aktywny jeszcze w tym czasie. My przy pierwszym dziecku tez sami kompletowalismy wyprawkę, niektóre rzeczy dla malej mam po synu np.łóżeczko i wozek:)

Gość gość
staram się nie martwić tymi ******** teraz pokopał trochę wiec się uspokoiłam, myślę że po prostu jego aktywność zmieniła się w ciągu dnia ;) u nas moja mama dała na wózek także chociaż to z głowy mieliśmy:) nie mamy łóżeczka, ale to dlatego, że mam kosz mojżesza i czekam na ten zakup po porodzie

Gość gość
no cesarki na życzenie nie będzie :(

Gość gość
Ja rodze codziennie. Rzucam brazem o porcelane