Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie w realu prawiczków?

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakichś prawiczków w wieku 30+? Jacy oni są? Jakie są przyczyny tego, że te osoby nie przeżyły jeszcze inicjacji seksualnej w takim wieku?

Gość gość
Znam jednego, który się do tego przyznaje. 31 lat, brzydki, od zawsze drobnej budowy, niski i szczupły, do tego ma łuszczycę (co uważa za bezpośredni powód). Pomijając trudne warunki fizyczne chyba odreagowuje brak zainteresowania kobiet robieniem z siebie dziwaka, kreowania się na kogoś kto się z tym pogodził i komu nie zależy i woli swoje specyficzne hobby typu anime i manga, a także zwykłe bajki.

Gość gość
dzięki, że odpisałaś:) Znasz go z pracy?

Gość gość
Znalam niewiele młodszego, ale już nie jest bo go rozprawiczyłam - jest moim mężem. Po prostu nie spotkał tej jedynej i dlatego nim dalej był.

Gość gość
ale prawiczki nie czekają zazwyczaj na tą jedyną, po prostu niesmiałość powoduje nieumiejętność wejścia w życie. Chodzi tylko o seks, nie o wielką miłość.

Gość gość
gość dziś Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

Gość gość
nie wrzucam wszystkich do jednego wora. Napisałem, że większość taka nie jest. Gdy ma się 18-20parę lat w sposób naturalny dąży się do seksu i trzeba być bardzo nieatrakcyjnym albo nieśmiałym, żeby tak nie było.

Gość gość
" gość dziś ale prawiczki nie czekają zazwyczaj na tą jedyną, po prostu niesmiałość powoduje nieumiejętność wejścia w życie. Chodzi tylko o seks, nie o wielką miłość" X Chyba mało ludzi znasz, nie każdy facet ma problemy z popedem i zamiast sie leczyc to zmienia jak rękawiczki. Są ludzie, którzy nie idą z pierwsza lepsza, nie chodzą z kim bądź. Jak nic nie czuja to po prostu zostają na stopie koleżeństwa, a burdely ich nie pociagają, bycie którymś z kolei klientem.

Gość gość
Jeżeli ludzie podążaliby za popędem to już w wieku 13-14 lat seks byłby na porządku dziennym.

Gość gość
Ludzie to nie zwierzęta, hehe dobre podejście, że każdy nastolatek patrzy jak tu jakąs zaliczyć. Oj marne masz podejście. Podniecają się, napiszę Ci więcej, żeby wylać dużo im nie trzeba, nie muszą wkładać od razu. Wystarczy że mają dziewczynę i się poprzytulaja, albo bedzie atrakcyjnie ubrana i młodzieniec za duzo sobie wyobrazi. W nocy też lubi byc wytrysk podczas snu. Nie generalizuj, że tylko seks się liczy dla faceta. Jak któryś nie daje sobie rady to znaczy że powinien sie leczyć.

Gość gość
idealizujesz rzeczywistość. Większość nastolatków, dwudziestolatków myśli tym co ma w spodniach, bo taka jest fizjologia w tym wieku. Nie zmienisz tego. Sam tak miałem, ale nieśmiałość w połączeniu z nieatrakcyjnością spowodowała, że nie podejmowałem prób poderwania kogoś.

Gość gość
każdy facet, który czuje się atrakcyjny chce mieć seks z ładnymi dziewczynami. Tak było jest i będzie. Ktoś ma inne zdanie?

Gość gość
gość dziś Innymi słowy mierzysz wszystkich swoją miarą. Sorry ale ja mam inne doświadczenia.

Gość gość
"idealizujesz rzeczywistość. Większość nastolatków, dwudziestolatków myśli tym co ma w spodniach, bo taka jest fizjologia w tym wieku. Nie zmienisz tego. Sam tak miałem, ale nieśmiałość w połączeniu z nieatrakcyjnością spowodowała, że nie podejmowałem prób poderwania kogoś." X Myslą co nie znaczy, że od razu lecą seks uprawiać. Zawsze znajdziesz różnych ludzi i takich co tylko to im w głowie i tylko szukają jak tu zaliczyc. Chodziłam kiedys z takim po miesiącu zerwał, bo nie dostał tego czego chciał. Od dawna wiedziałam, że tylko o to chodzi, znajomi mówili, że miesiąc to i tak długo się przy mnie kręcił. Napisałam Ci przypadek męża, nie było to spowodowane tym, ze był niesmiały, tylko tym, że nie znalazł tej do której czułby coś więcej. Miał jakies tam zauroczenia, ale nigdy nie naciskał na seks i tak jakoś nigdy go nie uprawiał. Nie miał problemów, że musi, miał moczenia nocne. Na mnie też trochę poczekał, inne pieszczoty nam wystarczały. Jestem z niego bardzo dumna. Pewnie część osób nie miała dziewczyny, różne sa przypadki. Ale nie generalizujmy, że mężczyznom tylko na tym zależy, bo nie wszystkim.

Gość gość
wg mnie facet, który w młodości się nie wyszumi nie może być potem dobrym mężem. Zawsze będzie w nim jakieś niespełnienie, będzie chciał sprawdzić, jak to jest z innymi. Każdy powinien mieć w życiu przynajmniej kilku partnerów ( nie mówię, że dziesiątki!), tak samo kobieta jak i facet.

Gość prawi 114
to nie jest kwestia tego czy mysli sie tym co ma sie w spodniach ,tylko czy ktoś potrafi obudzić rumaka.. Bo zdrowemu facetowi nie drgnie na widok grubaski To jest kwestia bodzców zewnętrzych.. My faceci nie podniecamy sie byle czym.. Nie wystarczy pokazać nam nogi czy kawałek ręki

Gość gość
" gość dziś każdy facet, który czuje się atrakcyjny chce mieć seks z ładnymi dziewczynami. Tak było jest i będzie. Ktoś ma inne zdanie? " X Z mężem jak rozmawiam, a jestesmy szczerzy, to inaczej to przedstawia, jak ktoś jest atrakcyjny i jeszcze widac co nieco to jak to mówi "oko samo leci". Czasem go to nakręca, ale nie myśli w tej kategorii, że z chęcią by z tym kimś uprawiał seks. Lubi popatrzeć, to tak jak kobieta czasem zwróci na kogos uwagę o jaki przystojny, ale żeby cos więcej to nie. Mamy siebie i cały pociąg jest nakierowany na nas. Raczej to wpływa, że mamy chrapkę na siebie, a nie na kogos obcego.

Gość gość
Taa, jak ma wiele partnerek to po co w ogóle ma się z kimkolwiek wiązać na stałe?

Gość gość
" gość dziś wg mnie facet, który w młodości się nie wyszumi nie może być potem dobrym mężem. Zawsze będzie w nim jakieś niespełnienie, będzie chciał sprawdzić, jak to jest z innymi. Każdy powinien mieć w życiu przynajmniej kilku partnerów ( nie mówię, że dziesiątki!), tak samo kobieta jak i facet. " X Mam inne zdanie. Wniosek z tego taki, że nie ma co generalizować.

Gość gość
ok każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Piszę po swoich doświadczeniach, każdy ma inne:)

Gość prawi 114
troche w tym racji jest , ale z drugiej strony niekoniecznie będzie chciał coś sprawdzać ..Im czlowiek starszy tym mniej kobiety go obchodzą i bardziej rosną wymagania.. 18 latka podnieca wszystko - wódka , papierosy , krzywe nogi , silikony a do 30 latka trzeba podejsc inaczej.. - wódka nie robi na nim wrażenia , krzywe nogi go nie kręcą , silikonami go nie zachwycisz .. Trzeba więcej wysilku by go nakręcić bo on sie nie obejrzy za piewszą lepszą.

Gość gość
prawi: tak, ale za fajną laską się obejrzy, nawet gdy ma żonę.

Gość gość
Dobry maz hehe kto jest na tyle glupi zeby ladowac sie w syf zwany malzenstwem :D no tak zapomnialem 99.999% debili co nie potrafia myslec samodzielnie i maja wyprane mozgi. A pozniej szlochanie w necie jak to im zle i rozwody itd :) i dobrze wam tak przyglupy

Gość prawi 114
ja bym sie nie obejrzał, jestem zimny na mężatki ..Kobiety z dziećmi są aseksualne

Gość gość
prawi: ja mówię o sytuacji, gdy 30latek ma żonę, to też się obejrzy za ładną rówieśniczką ( np w pracy). Wiele osób ma kochanki, które poznało właśnie w pracy.

Gość gość
" tak, ale za fajną laską się obejrzy, nawet gdy ma żonę. " Od obejrzenia do seksu, czy związku to daaaaleka droga. Dziwne by było gdyby człowiek nie był wrażliwy na piekno. Przecież kazdy lubi ładne widoki niekoniecznie dziewczyn, ale przyrody, czy rzeźb, no cokolwiek ładnego w swej istocie.

Gość gość
Prawi 114: ale ty nie masz najmniejszej szansy na jakąkolwiek dziewczynę 30-parolatku na garnuszku u mamusi, więc twoje zdanie się nie liczy.

Gość gość
Ludzie zawsze od zarania dziejów się zdradzali, a inni byli wierni i szczesliwi. Tak było jest i będzie. Nie wiem po co te głupie komentarze. Jak sobie ułożycie życie tak będziecie mieli.