Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy schudne chodzac na silownie co drugi dzien

Polecane posty

Gość gość

Bede jesc 1400kcal. Mam chrzest w maju i chcialabym schudnac z 5kg

Gość gość
Codziennie się nie powinno chodzic bo miesnie musza sie zregenerować

Gość gość
A jakie menu konkretnie? Jaka waga i wzrost?

Gość gość
samo chodzenie na silownie nic nie da, jak wejdziesz to musisz cwiczyc;) 1- 1400 kcal to zdecydowanie za malo. jedz okolo 2000 ale to maja byc zdrowe produkty. staraj sie ograniczyc cukier i tluszcz. na sniadanie weglowodany a na kolacje bialko. 2- cwiczenia na silowni- nie tylko maszyny cardio, to w ramach rozgrzewki a pozniej zaliczaj maszyny. rob 4 serie po 15 powtorzen na kazdej przy niewielkim obciazeniu, okolo 70% mozliwosci. 3- pozwol sobie czasem na tzw.cheat meal zeby nie zwariowac. mysle, ze 1x w tygodniu styka.

Gość mężatkaja
Zgadzam się sama siłownia to mało. Trzeba też przestrzegać zasad dietetycznych i odstawić tłuste mięso, sosiki itp. Ja nie chodzę na siłownię, mój mąż dość regularnie. Postanowił też kupić hantle http://www.marbo-sport.pl/Cwiczenia-hantlami-na-triceps-i-biceps-cinfo-pol-156.html By wieczorami jeszcze poćwiczyć w domu. To chyba dobry pomysł. Popracuje trochę nad bicepsami, bo brzuszek już prawie zniknął.

Gość gość
pewnie ze schudniesz, nawet mozesz robic cheat day i jesc sobie sushi w Nanaki Sushi w Wawie, bo moge Ci polecic - swietna jakosc i ceny:D a dodatkowo maja extra nigiri, chyba najlepsze w miescie ^_^

Gość DianaHeran
Też lubię zrobić sobie cheat day i wtedy jest to dzień sushi;D Uwielbiam jeść je w Sushi Saska Kępa!Mają mega smaczne sushi w super cenach!