Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementyna 1963

Skąpy wystrzał mojego faceta.

Polecane posty

Gość klementyna 1963

Witam, miałam dziś rano stosunek z mężem, po około tygodniowej przerwie. Mąż ma 48 lat. Dziś nietypowo kończyliśmy wytryskiem na zewnątrz. I tu moje zdziwienie. Podczas wytrysku z penisa wylała się może jedna kropla spermy. Zdziwiona jestem tak ubogim wytryskiem, do tej pory kończylismy w środku więc nie zauważyłam tego. Czy jest to spowodowane wiekiem, czy może mąż rozładowuje się jeszcze poza mną? Panowie w zbliżonym wieku - czy też macie takie skąpe wytryski? Dodam, że ja mam duże potrzeby i często bezskutecznie namawiam męża na seks.

Gość gość 50cio latek
No niestety, jestem w tej samej grupie co twój mąż, spermy w jajach jest tyle co kot napłakał

Gość gość
Bił konia dzień wcześniej!

Gość gość
nie masz durna babo innych problemow

Gość klementyna 1963
Gość 12.55 - moze przestań mnie obrażać. Jeśli nie masz nic do powiedzenia, to po co zabierasz głos. Skoro coś napisałam to widać jest to dla mnie ważne.

Gość Cum_load
Albo juz malo produkuje (tego nie wiem, mam 32 lata), albo upuscil tego samego dnia :) Moja partnerka vatdzo lubi obfite wytryski i mimo ze nie narzekam, to zdecydowalem sie kupic pewne tabletki. Ku mojemu zaskiczeniu za****scie dzialaja. Spermy wiecej o polowe mniej wiecej.

Gość Sandrra99
Może to juz rutyna i po prostu seks z Tobą nie działa już tak jak kiedyś. Zresztą to juz nie pierwsza młodość..

Gość gość
Jedna kropelka to raczej symbolicznie tylko. Jak ja sie spuszczam do buzi mojej partnerce to az dlawi sie bo nie moze wszystkiego przelknac. Czesc niestety wylewa sie na buzie i cycuszki ale to tez lubie.

Gość Franq
może poważne problemy z prostatą? Jestem nieco starszy od Twojego męża, ale po kilku dniach (tygodniu) przerwy wytrysk mam nadal obfity. I to nie raz a dwa- trzy razy , dopiero potem jest to o czym piszesz - ale za czwartym razem w krótkim czasie i tak nie dało by się współżyć. Chyba że Twój małżonek często i regularnie się masturbuje np co wieczór od kilku dni, wtedy może być jak piszesz

Gość klementyna 1963
No jeśli sie masturbuje to dziwne. Tak jak pisałam wcześniej, sama go czesto namawiam na seks, a on sie wykręca, że zmęczony, ze jakoś nie ma nastroju itd. Dodam, ze ja pomimo tego, ze przekroczyłam 50-tke trzymam sie nieźle (niejednokrotnie słyszę komplementy od panów), dbam o siebie, nie jestem zapuszczona, a w łóżku to zazwyczaj ja dominuje.

Gość gość
klementyna do garow i odkurzacza

Gość gość
Co spowodowało tydzień przerwy?? Może sie masturbował i stąd słaby wytrysk. Sprobuj dzisiaj znowu kochać się z nim i doprowac go ręką i zobaczys co i jak.

Gość Franq
to spytaj go niby żartem , co taki słaby ten dyngus..

Gość klementyna 1963
Tydzień przerwy z powodu tego ,że nie miał ochoty. Jak zawsze zresztą...

Gość gość
To może zrób dzisiaj jakis wieczorek erotyczny...bielizna, klimat...zabaw go, podnieć. Podzialaj na niego żeby sprawdzić jak się zachowuje.

Gość Franq
Skoro nie miał ochoty co widocznie mimo że ładna i zadbana przestałaś go kręcić. Wypalenie związku.

Gość gość
Napisalas że zaniepokoił Cie Slaby wytrysk a nie że niema ochoty na seks. To jak często sie kochacie? Moze tu trzeba szukać problemu... A nie w słabym wytrysku.

Gość gość
Wykręca się, wytrysk słabiutki... z kim poza Tobą to robi?

Gość gość
Kiedyś chop to mógł cieplaka napoić a teraz to nima czym znaczka przylepić

Gość gość
klementyna stara baba z ciebie, nie podniecasz go już. co cię będę oszukiwał. biedny chłop boi się ciebie i ci tego nie powie...

Gość gość
On nie jest moim pierwszym kanałem, wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w let’s playach zagranicznych kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 130 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny), ale ważne jest też dla mnie żeby to co wrzucam podobało się także mi.

Gość gość
Klementyna, jakie pomysły na wieczór? Wymyslilas cos?

Gość klementyna 1963
Była bym wdzięczna, jakby wypowiedzieli się panowie w podobnym wieku, bo wtedy miała bym porównanie.

Gość gość
Mam 44 lata a jakbym trysnął to nie przełkniesz, będzie po brodzie spływać ci na cycki

Gość klementyna 1963
No chyba trochę przesadziłeś.

Gość gość
Kropla to rzeczywiście mało, albo jakieś problemy zdrowotne, albo gdzie indziej wydalił.

Gość gość
Ta autorka posta to moja żona! Poznałem po sytuacji! takie intymne sprawy wywlekać na forum publiczne! Teraz to już na pewno ma szlaban na seks przez miesiąc. Skoro publicznie się wywnętrzamy, to zdradzę wszystkim moją słodką tajemnicę: kochanie, smakują ci smooties, które robię ci codziennie rano? prawda, że dobre? tyle pełnowartościowego białka biologicznego;-). i nie dziw się, że potem tylko kropelkę upuszczam.... haha, twój mąż skąpostrzelający.

Gość gość
oj klementyna stary cię robi w kuku puka coś na boku a do tego pewnie tez konika wali , ja mam 52 lata mam kochankę ktora stukam co tydzień tak z 4 razy na noc wracam do domu i jeszcze kobiecie strzele do cipki albo do buzi wiecej niz kilka kropel ale zdarzylo sie ze bylem sam w domu spuscilem z kieliszek nektaru i zaona za kilka minut wrocila i chciala porzadnego rzniecia bo ze 3 dni nic nie było no i meczylem sie dobre pol godziny żeby dojsc do finalu ale dopiero usta żony zrobily robotę i cos jej tam na jezyk skaplo kobieta troche zamyslila sie i stwierdzila ze chyba starosc mnie bierze i chyba bedzie musiala sobie poszukac kochanaka mlodszego ....no zona jest moja rowiesnica jakby co

Gość klementyna 1963
Może i ma jakies skoki w bok, nie przeraża mnie taka wizja, lepsze to niż jakiś namiętny romans z dwudziestoprolatką i chęć rozwodu. Prawdę mówiąc też nie jestem święta, ale usprawiedliwiam sie (przed sama sobą) niedostatkiem seksu ze strony męża. Tak czy owak, parę miesięcy temu jak miałam przygodę z pewnym panem 50l, robiłam mu to reką i trysnął mocno, a u mojego męża wylała się ( dosłownie) jedna kropla.

Gość gość
Jestem w podobnym wieku i to zalezy od stopnia podniecenia. Jak jestem dobrze podniecony to jest tego duzo. Moze podaj mail to popiszemy priv