Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, studiuje dziennie. Mój facet ma 22 lata i studiuje zaocznie co drugi weekend. Warszawa. Pracował pierw na cały etat ale teraz od dłuższego czasu pracuje na pół etatu czyli 2 dni w tygodniu. Zmienił bo "nie miał czasu się uczyć". Ja siedzę na uczelni od 8, w domu jestem około 16 i jakoś się uczę. Zarabia 800 zł z tego 600 idzie na szkole. Od rodzicow bierze 100-200 miesięcznie. Więc jego dochód o odliczanie szkoły to 400zl miesięcznie. Mieszkanie 800zl miesięcznie utrzymuje ja, miało być po połowie. Lepsza praca szuka od ponad miesiąca, nie chce mu się jeździć po pracach z CV tylko siedzi przez kompem i je wysyła (odezwij brak). Jedzenie 1000 zł na połowę miało byc, daje może 200. Mnie utrzymują rodzice do to studia dzienne i nie dam rady pracowac. To oni zapakpwuja nam cały zamrażalnik obiadkow. Jak mówię zmień pracę to nie, idź w miasto z CV to nie. Będzie miał stypendium to będzie super (wg niego) ale żeby mnie finansowo i moich rodziców odciążyć to go nie obchodzi czy żeby odłożyć coś na przyszlosc Mam wrażenie że coś jest nie tak. Czy tylko wg mnie jest leniem pracującym 2 dni w tygodniu, raz na 2 tyg szkoła, żyjącym od 1 do 1 za moje pieniądze. Mam tego dosyć. Jakaś rada?

Gość gość
wywal lenia. :-P

Gość gość
Znalazl se utrzymanke

Gość gość
do gość dziś chyba to on jest utrzymankiem a nie ona. coś Ci się popier/doliło. :-P

Gość prawi 114
mlody jest ma tylko 22 lata w takim wieku nikt nie pracuje , chyba ze ludzie którzy chcą w przyszłości przegrać zycie.., -- Chociaz jak zdecydował sie miec dziewczynę to przynajmniej powinien miec jakies kieszonkowe

Gość gość
No ok na odwrót :D mam gorączkę wiec wybaczcie

Gość gość
Ja w wieku 20 pracowalem już na cały etat