Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EllaOne opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, czy jest tu jakaś dziewczyna która zzastosowala tą tabletkę? Czy ona pomogla? Moja sytuacja wygląda tak, że regularnie stosuję tabletki antykoncepcyjne, zawsze o 20. Niestety, któregoś dnia zamiast tabletki na rzucenie palenia o godzienie 11 przyjełam anty. Nie wiedziałam co mam robić i nigdzie nie znalazlam takich informacji. Natępnego dnia przyjęłam anty o 15 a kolejnego o 19. Nie wiedziałam czy tabletki dalej są skuteczne więc postanowiłam zabezpieczać się prezerwatywą. I zaczął się kosmos. 13 dzień cyklu i pęknięta prezerwatywa. Na drugi dzień 12h po stosunku przyjęłam tabletkę EllaOne. Minął dopiero tydzień od stosunku, test będzie niewiarygodny, wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień. Czy ta tabletka pomogła? Czy antykoncepcja dzialała, spanikowalam i panikuję nadal :(

Gość gość
Osobiście naczytalam się głupot jakie to straszne skutki uboczne mnie czekają po przyjęciu tej tabletki . W dniu owulacji pękła nam prezerwatywa, po 2 dniach przyjęłam tabletkę , nie miałam żadnych mdłości , krwawienia niczego takiego, okres o czasie.

Gość gość
ja miałam solidne zawroty głowy krew z nosa masakryczne bóle głowy i krzyża, ale dalej mam nadzieję że bylo warto. autorka ps. nienawidzę być kobietą