Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajnymi kalendarzami szef nam zakład przyozdobił?

Polecane posty

Gość gość

Warsztat samochodowy w Londynie w Anglii, należy dodać. Ten trzeci wisi nad moim stanowiskiem pracy, które znajduje się w takim miejscu, iż doskonale go widać już na samym wejściu do budynku. Zostało to zrobione tylko po to, aby wywołać kosmiczny ból zadków u odwiedzających nas muslimów :D https://zapodaj.net/images/a18e4269a7348.jpg

Gość gość
Silikonowe cyce z lewej i po środku, tylko ta z prawej ma swoje piersi a nie oblesne protezy

Gość gość
Nie moja to wina, że większość modelek ma sylikony. Sztuczne sprzedają się lepiej to se baby powiększają. Sam spróbuj znaleźć kalendarz z tylko naturalnymi, jeżeli wokoło panuje kult poprawiania wszystkiego i naturalne się nie sprzedają.

Gość gość
Dopiero teraz powiesił? Każdy szanujący się warsztat samochodowy ma taki kalendarz.

Gość gość
No podstawa każdego warsztatu. Przychodzi klient, zazwyczaj facet, kutang mu stanie przestaje myśleć i lepiej naciągnąć frajera na więcej kosztów.

Gość gość
Powiesił wczoraj. Było dzisiaj trzech klientów, w tym jeden muslim. Tylko on zauważył ten kalendarz i jeszcze próbował na nas wymusić, abyśmy go zdjęli, ponieważ to obraża jego "uczucia religijne". Wyszedł z fochem i pysznym bólem doopy :D

Gość gość
nie jest moim pierwszym kanałem, wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w let’s playach zagranicznych kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 130 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny), ale ważne jest też dla mnie żeby to co wrzucam podobało się także mi.

Gość gość
Żeby tylko ten kalendarz nie stał się magnesem na okolicznych lewaków i feministki, bo będzie "hurr durr seksistowskie ozdoby hurr durr"!