Gość Agnieszka123450 Napisano Kwiecień 4, 2017 udzie pomóżcie . Mam 22 lata i od czasu gdy jestem sama nie uniem sobie poradzić z życiem ze sobą .. gdy miałam chłopaka byłam z nim 3 lata było wszyatko pięknie ładnie od kad zaczął się ode mnie oddalać bo poznał juz inna zaczęły dziać się ze mną dziwne rzeczy wręcz chore .. nie umiałam się skupić na na niczym brak koncentracji nawet nie widzialam od czego zacząć mam sprzątać . Nie wiem Dlaczego . W sklepie jak stoje w kolecje Dostaje jakiegoś ataku paniki poce się cała . I musze jak najszybciej wyjść . Zachowuje się jak chora psychicznie .. nie pokazuje tego nikomu ani nie mowie bo się wstydzę i boję ze się wszyscy oddala ode mnie . Kompletnie stracilam rozum mam pustkę w głowie .. nawet nie umiem nikogo zrozumiec gadam z kolezanka mówi coś do mnie a ja nie wiem co jej odpowiedzieć . Straculam rozum . Czy da się z tego wyjść ? Czy będę normala dziewczyna jak kiedyś uśmiechnięta dowcipna? Chciałam Jeszze powiedzieć ze zarzylam narkotyki tablety na imprzeze . Ale ro chyba nie ma znaczenia bo juz wcześniej było coś e mną nie tak . Czuje się jakbym mój mózg przestal funkcjonować . Nie uniem normalnie pogadać z nikim bo mam pustkę w głowie a jak coś powoem to poerdziele bez sensu nir do tematu . Juz mmie nic tak nie interesuje jak kiedyś . Nie cieszy . Mój tryb życia ogólnie jest bez sensu 0 potrafię iść spać o 4 bo inaczej nie umiem bo się czegoś boje mam jakieś urojenia i tak potrafię do 16 spać i później do pracy . Tylko nje piszcie mi ze mam isc do psychiatry bo żadnych leków nigdy nie wezmę bo to nic nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach