Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile jedzą osoby grube?

Polecane posty

Gość gość

Ważę 50kg, chciałabym trochę przytyć, ale za cholerę nie potrafię. Gdybym chciała jeść 2000kcal dziennie to musiałabym nie robić nic, tylko robić sobie jedzenie a później konsumować..ale gdzie reszta życia? Zastanawiam się jak to robią osoby grube, ile jedzą i ile im to zajmuje? Ciężko jest mi to sobie wyobrazić, a wiem, że są takie które jedzą i po 5000kcal dziennie. Serio, jak?!

Gość gość
jedząc 2000kcal nie przytyjesz musisz z 5000kcal dziennie jeść

Gość gość
Wiem, że nie przytyję, chodzi o to, że nawet swojego zapotrzebowania dziennego nie potrafię uzupełnić, a co dopiero przytyć. Serio, wydaje mi się niemożliwe jeść w takich ilościach. Odechciewa mi się już w ogóle jeść kiedy o tym myślę. Cóż, chyba tak musi być, że innym tłuszcz wylewa się po bokach, a innym kości widać.

Gość gość
Nie jest ważne ile, ale co jesz. Gdy wkładasz w siebie ODPADKI, typu produkty z McDonalda , Nutella itp., wtedy twój organizm nie przetwarza tego w energię, ale odkłada. Zobacz jak grubi są Amerykanie, którzy jedzą samo g_wno.

Gość gość
Ja nawet jak jem g****o to i tak nie tyję. Mogę jeść pizzę na śniadanie, obiad i kolację. Mogę podjadać na noc, jeść smażony boczek ociekający tłuszczem z makaronem na kolację a i tak waga jest jaka jest. To jakaś klątwa.

Gość gość
To nie klątwa, to pewnie robale.

Gość gość
I zastanawiam się, czy jest w ogóle sens iść z tym do lekarza. Ostatnio byłam jak miałam 15 lat, mówiłam dokładnie to samo co teraz, że chcę przytyć a nie mogę. Doktorka stwierdziła że ja po prostu nie chcę jeść i mam anoreksję i zaleciła mi psychologa. Więcej do niej już nie poszłam.