Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wk*****a was to 500 plus

Polecane posty

Gość gość

Ja za caly miesiac harowy mam niewiele wiecej niz taki fajans co co 9 miesiecy popodskakuje na swojej babie. I oprocz tego nic wiecej w zyciu nie robi. To jest grubo p**********e bo traci sie motywacje do jakiegokolwiek dzialania, ksztalcenia,pracy bo i tak bedziesz mial podobnie co jakis jurny patol dzieciorob o iq spluczki w kozecie

Gość gość
Wq****a bo program z zasady jest niesprawiedliwy.

Gość gość
zmien lekarza albo przestan konia walić a splodz dziecko,zmieni ci sie a pozatym jestes nikim nadajesz sie na nawoz al o na mydlo kosmito,oczym z czums takim gadac ? spiertalaj do lasu i dymaj dzikie swinie moze Komorowski cie odstdzeli o juz czas na ciebie ćfoku:-P

Gość gość
ten rząd hoduje patologię i pasożytów żerujących na uczciwie pracujących ludziach...

Gość gość
Za granicą dawno byly zasiłki na dzieci i wszystkim to pasowało , ale polaczki cebulaczki jęczą . .Nie podoba ci się kraj to masz wybór , możesz też ukrywać dochody. Rozumiem że dzieci nie masz i mieć nie będziesz. Szkoda by tego dziecka bylo :/

Gość gość
To pracuj ofermo czarno i idwal się od dzieci , za więźniów też płacimy czy ci się to podoba czy nie kretynie, tak już jest.

Gość gość
pierwszy komentarz jest najbardziej polskim komentarzem jaki przeczytalam na kafeterii

Gość gość
drażni mnie potem przy nich zbankrutujemy

Gość gość
Polaczki biorą pieniążki na dzieci w Niemczech albo innych krajach i tu żyją jak bogacze a przeszkadza im 500+

Gość gość
za ten seks przedmałżeński i nie robienie dzieci powinni dawać rodzinom kare w wysokości 2000zł za rok

Gość gość
Patola jak króliki się mnoży i chla na potęgę, a uczciwy i głupi lud na to z*************** a ...

Gość gość
jak można takim nierobom kase dawać

Gość gość
A kto będzie spłacal ten olbrzymi dług?

Gość gość
19,19 mama i tata ci zryc dają a chcialeś zablysnąć do roboty dziadu ozen zie zrob se dziecko pogadamy puki co czep malucha suchaj rodzicow i mysl co dalej jak masz,czym:-P

Gość gość
Kto będzie splacal? Ci co pracują na tych nierobów...

Gość gość
19.24; A ty dzieciorobie naucz się ortografii...

Gość gość
jakoś kiedyś się więcej dzieci robiło i nikt nie dostawał kasy, a teraz tym idiotom nie chce się robić dzieci tylko im w głowie ******ie i nie robienie dzieci

Gość gość
Minie wiele lat nim Polacy cebulacy przyzwyczają się do 500 plus, na zachodzie już dawno taka pomoc funkcjonuje .U nas jest to nowość dlatego wśród ludzi tyle zawiści .Żaden rząd nie zlikwiduje tego programu ,zobaczycie co się będzie działo przed wyborami ...PO już mówi że da na pierwsze dziecko, PiS na pewno podniesie na 600 plus, ten kto da więcej ten wygra, rodzin z dziećmi jest więcej niż tych bezdzietnych.

Gość gość
Rząd lubi rozdawać nie swoje pieniądze...

Gość gość
Super że mają te dzieciaczki 500 + rząd dba o ludzi, ja też zarabiam więcej na godz. a za PO tylko zabierano wszystko.

Gość gość
Pierwszy normalny rząd który wywiązuje się ze wszystkich obietnic wyborczych . A te 500+ to najlepszy program społeczny od czasów Gierka który dał ludziom emerytury.

Gość gość
od lat budżet i deficyt jest taki sam a PIS z tego wyskrobał na 500+to ja się pytam co z tą kasą robili złodzieje z PO JAK TE TZWELE RZĄDZIŁY

Gość gość
Wkurza, bo żeby wyrównać 500 plus policja i straż miejska w całym kraju wlepia mandaty komu popadnie i za co popadnie, jeszcze niedawno przygłucha i ślepawa emerytka za przejście przez jezdnie w niedozwolonym miejscu dostawała pouczenie, a teraz regularnie myk mandacik i kolejna stówka zasila budżet państwa.

Gość gość
Oczywiście że tak.

Gość gość
A dlaczego ludzi w*****a 500plus??? Bo ten program jest zwyczajnie cholernie krzywdzący. Tak fajnie piszecie že na zachodzie już dawno jest socjal na dzieci. Tyle že tam jest on na każde dziecko 1,2,5czy 10-te. Nie chodzi o pomoc dla dzieci a o rozdawnictwo osobom które tylko biorą nie pracując. Parę spraw uregulować min by dostawali je tylko ludzie którzy pracują są ubezpieczeni,ewentualnie wychowują dzieci do lat 7.Proste sprawa nie mam malutkich dzieci pracuj to dostaniesz.

Gość gość
21:29 nie zgodzę się z tobą,teraz wyobraź sobie że ruszają tłumy kobiet do pracy żeby dostać 500+.To byłby raj dla pracodawców, płaciliby grosze bo każda kobieta chciałaby wtedy pracować żeby 500+ dostawać,nie byłoby wolnych miejsc pracy.A co z tymi co nie mogłyby znaleźć pracy? Nie dostawałyby?Albo co mają małe dzieci i muszą być z nimi w domu.

Gość gość
Obok mnie jest sklep, kiedys kobiety zapieprzaly tam za 1200zl na czarno, odkąd weszło 500+ caly czas wisi kartka "przyjmę do pracy" i teraz z umową i za 1800zl. Patologia patologią, może mniej troche kradną ale normalni ludzie mogą poszukać lepszej pracy bo maja za co przeżyć,nie musza pracować jak niewolnicy bo nie maja wyjścia.

Gość gość
No dokładnie, już nie kradną ale patologia to marginalne zjawisko.

Gość gość
Pisiory podzieliły dzieci na lepszy sort i gorszy sort...

Gość gość
wkurza mnie bo jak mnei nei stać na dzieci to ich nie mam i nie rozumiem dlaczego mam się zrzucac na dzieci innych to niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!! chcieliście dzieciaka to go sobie utrzymujcie do cholery