Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość od Namysłowa

Gość od homocwela czemu piszesz ze poziom uczelni w Opolu jest żenujący glupku?

Polecane posty

Gość gość od Namysłowa

Ty Goofno o tym wiesz mój kolega studiował we Wrocławiu a potem przeniósł się do Opola i ma porównanie że poziom uczelni w Opolu nie jest żenujący bo jest wysoki tak samo wysoki jak we Wrocławiu i nawet ci sami wykładowcy wyglądają i we Wrocławiu na uniwersytecie Wrocławskim i opolskim więc czemu mieli by inaczej uczyć we Wrocławiu a gorzej w Opolu skoro uczą i tu i tu to tak samo wykładają na takim samym poziomie bo pracują we Wrocławiu i w Opolu raz są tu a raz tu więc te same osoby tak samo wykładają w Opolu co we Wrocławiu więc dlaczego piszesz ze poziom uczelni w Opolu jest żenujący i niski skoro Goofno o nich wiesz ty nigdy prawdopodobnie nie byłeś w Opolu więc Goofno o tym wiesz więc czemu ty się tak na opole uczepiłeś? Co? Czemu opole wg ciebie to zapyziała dziura? Po co piszesz takie bzdury o Opolu Że niby to dziura skoro ty nigdy we Wrocławiu ani Opolu nie byłeś a ja jeżdżę i do Wrocławia i opola i mam porównanie

Gość gość
Leki kurfa weź wiesniaku

Gość gość
:o żenua

Gość gość
Ten kolega pisze ze w Opolu jest nowoczesny sprzęt dydaktyczny na wysokim poziomie i wykłady nie odbiegają od tych we Wrocławiu on jest z Opola ale studiował we Wrocławiu ale miał dość akademika i chciał studiować w Opolu i sam pisał że tam poziom jest taki sam bądź podobny a te twoje rankingi uczelni wsadz sobie w doope on tu i tu studiował glupku i co dalej będziesz mi pisać że opolskie uczelnie to żenada i że to śmieszne szkółki dla nieuków i że to niski poziom? Więc przestań pisać te bzdury ja na whatsapp dziś dałem mu linki tych wpisów twoich i on sam napisał mi że ty Goofno wiesz i bzdury piszesz więc daruj sobie on studiował we Wrocławiu i Opolu więc ma porównanie a te twoje rankingi w doope sobie wsadz

Gość gość
cóz, studiowałam na UO i na WUMie wiec mam porównanie :D

Gość gość
19:21 akurat mój kolega sam mi przed chwilą pisał więc zamknij ryj glupku od homocwela czemu ty tak psioczysz na opole? Przecież dobrze wiesz ze ani we Wrocławiu ani w Opolu nie byłeś co tu chcesz mi udowodnić przecież mon kolega był i tu i tu na studiach i we Wrocławiu i Opolu miał tych samych wykładowców więc jak wytłumaczyć ten fakt ck mieli inaczej wykładać i uczyć we Wrocławiu i inaczej w Opolu? I w Opolu gorzej uczyć niby jak ten fakt wytłumaczysz więc widać że nigdy w Opolu nie byłes...

Gość gość
Jak to wytłumaczysz?

Gość gość
Zenua :D