Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wychodzą za biedaków!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co to za problem zakręcić się koło jakiegoś lekarza czy prawnika, przecież to mezszczyzna, lubi seks. Potem wychodzicie za biedaków i zyjecie na 40 metrów z dwójka dzieci, które będą patologią.

Gość gość
Jestem dziewczyna i wstyd mi za Ciebie : / taki lekarzyk to kurffiarzyk zabawiasz się z tobą a później z inną , życie nie jest takie różowe jak Ty sobie kochanie myślisz , ps lekarz też nie weźmie sobie kobiety poniżej swojego poziomu

Gość gość
Haha mam skończone pedagogike i chodzi ze mną lekarz i co Ty na to?

Gość gość
Zamiast jeździć do Zakopanego, Majorka. zamiast skody, Porsche. Zamiast dzieci po pedagogice, mądrzy po ojcu lekarze, widzicie różnice?

Gość gość
To ze Cię i tak wymieni w końcu na taką która będzie mu równać intelektem ;) seks mu się znudzi bo może mieć z każdą , a swojej opinii onpedagozkach mówić nie będę bo dla mnie więcej warta jest zawodowka już chyba

Gość gość
Ty nie musisz rozumiec.Wazne,ze te co wybieraja facetow rozumieja po co to robia.

Gość gość
Wielu lekarzy to glaby moja droga ;) inteligetni to sa informatycy mechatronicy i inżynierowie , lekarze jedyne czym się wyróżniają to przerosnietym ego

Gość gość
autor czy autorka? w każdym bądź razie dla mnie jesteś materialna dz/iwka!

Pakowanie się w związek z biednym facetem nie wróży nic dobrego. Gadanie, ze miłość, ze to jest najważniejsze...taa... samą miłością domu nie wybuduje :D

Gość gość
I kontem też przerosnietym

Gość gość
Śmieszy mnie stereotyp ze lekarze sa mądrzy haha , oni wszystko wkuwaja na pamięć jak humany; ) inteligentni to sa fizycy i inni scislowcy

Gość gość
Żeby się dostać na medycynę trzeba mieć dużo więcej punktów z przedmiotów ścisłych niż na pozostałe, więc argument jest kaleką

Gość gość
Naprawdę ? A ja myślę że pier. .. głupoty bo na medycynę trzeba zdawać rozszerzoną biologię ;) a nie fizykę , nie gadaj bzdur

Gość gość
Lekarze to inteligencja i nikt nie zaprzeczy, na całym świecie :) tylko cebulandii nie

Gość gość
Tak w Anglii lekarze to taka elyta ze na wszystko przepisuja paracetamol a jak jest się w stanie ciężkim to wysyłają już do szpitala ;)

Gość gość
Większość lekarzy to kujony a nie ludzie z wysokim ilorazem inteligencji więc się nie osmieszaj , mojego brata już 5 lat tepaki badają na alergie i od 5 lat nie mogą znalesc na co jest uczulony parodia

Gość gość
A w szpitalu to krasnoludki leczą haha 20:35

Gość gość
20:27 Skąd to przekonanie? U ciebie we Włoszczowej tak jest? :)

Gość gość
No to chyba do słabych lekarzy chodzi twój brat, nie mierz wszystkich jedną miarą

myślałam, że ślub się bierze w miłości kiedyś kobieta była kartą przetargową, teraz jej samodzielność ma polegać na k****eniu jako własnej działalności gospodarczej? do lekarza idę się leczyć, nie znam żadnego lekarza, nie będę specjalnie wydawać na wizytę,żeby się zakochać

Gość gość
Bo taka jest prawda ignorantko, lekarz może sobie postawić 10 błędnych diagnoz a za którymś może mu się uda strzelić ; ) inżynier nie ma miejsca na błędy jeśli projektuje budynek który ma się nie zawalic, I nie w żadnej wloszczowej kochanie tylko w Krakowie ;)

Gość gość
Wielu lekarzy to zwykle kindybaly z wybujalym ego i wiedzą której nawet nie potrafią wykorzystać

Gość gość
lekarz ani prawnik byle jakiej dziewczyny nie weźmie, tylko z rodziny lekarskiej czy prawniczej. Po co komu żebraczka. Dziewczyna z wytwornej i zamożnej rodziny to zdecydowanie lepsza partia niż jakaś pierwsza lepsza nieuczka czy dziadówka bez grosza ☺

Gość gość
Najbardziej prestiżowy zawód na świecie to lekarz i prawnik. Najwięksi celebryci świata, gwiazdy wszelkie, milionerzy nie mogą się bez nich obejść, taka prawda i nie zmienicie tego, choćby się z/e/s/r/a/ć ze złości

Gość gość
Lekarz w rodzinie i nie zginiesz

Gość gość
Kto by się przejmował zdaniem jakiejś popierdółki z pierwszego lepszego forum. Było iść na medycynę, każdy może, komu się chce uczyć. Tu w kraju, bo gdzie indziej potrzebne są jeszcze pieniądze i to spore

Gość gość
QURWA QURWĄ POGANIA

Gość gość
Taka prawda, to temat nie o lekarzach, ale jak widać ból jest duży

Gość gość
Lekarz byle jakiej nie weźmie

Gość gość
Myślicie, że dziecko miłością nakarmicie, wykształcenie dacie?