Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planuję ucieczkę do Niemiec

Polecane posty

Gość gość

Niepostrzeżenie wymknę się z domu i pojadę busem do Niemiec. Tam zniszczę swój dowód osobisty, i będę udawał Serba który stracił dokumenty :) Mam 30 lat.

Gość wypierdek
na granicy zastrzelą , to jest pewne !

Gość gość
Albo może lepiej Słowaka, bo w Serbii używają cyrylicy, a ja nie znam cyrylicy. Jakby kazali mi coś napisać, to bym nie wiedział jak. A słowacki i w wymowie i w pisowni jest bardzo podobny do polskiego, więc jeżeli nie będę używał typowo polskich znaków, to moja "słowacka narodowość" ujdzie w tłumie :)

Gość gość
Myślicie że mi się uda ? Chodzi mi o to, że gdyby nawet nie udało mi się zrobić kariery w Niemczech, to żeby nie deportowali mnie z powrotem do Polski. Bo ja do Polski już za nic w Świecie nie chcę wracać.

Gość gość
30 lat w tym syfie... :( Czuję że się tutaj duszę, i muszę uciekać, zanim Kaczyński zamknie zachodnią granicę i szansa na ratunek przepadnie.

Gość gość
Życzcie mi powodzenia. To mój ostatni wpis na tym forum. Jeżeli mi się powiedzie w Niemczech, to jeszcze napiszę. A jeżeli nie napiszę, to wiedzcie o mnie, że zginąłem uciekając ostatkiem sił ku wolności. Freiheit !

Gość gość
Spie_dalaj !

Gość gość
Biedactwo; czy zrobisz karierę, zależy tylko od Ciebie. Po co te szopki? Wstydzisz się polskiego pochodzenia? Naucz się niemieckiego i będzie ok.

Gość gość
Moj kolega od kilku miesiecyzyje jako uchodzca w niemczech a pieniadze przesyla do Polski

Gość gość
Sami s***********e. Goownami zawsze byliście, goownami jesteście i goownami będziecie zawsze.

Gość gość
@ 21:57 Ja nic nikomu przysyłać nie będę. Wszystko zatrzymam dla siebie.

Gość gość
gość dziś ...Ja nic nikomu przysyłać nie będę. Wszystko zatrzymam dla siebie... x Twoja KUPA - twoje smaczki :P