Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto tak ma z facetami?

Polecane posty

Gość gość

hmm dziwne... jestem singielką... mogę całe lata być sama (i bylam, jestem) i nie jest to dla mnie problem, rzadko mi ktoś "wpada w oko", ale jak ktoś mi się już spodoba, to jestem strasznie niecierpliwa, dużo myślę o tej osobie i się miotam co by tu zrobić czy nie zrobić. i to w kwietniu zazwyczaj to mam.. anyone like me?

Gość gość
jestes je/eebnieta lampucera bo smarujesz sie brazem aby udawac modelke szmato haha

Gość gość
dawno nie widziałam durniejszego komentarza..

Gość parobek
Po pierwsze nie jestem kobietą, tylko mężczyzną, po drugie kobiety bardzo mocno i łatwo na mnie działają. Ale będąc już konkretnym, to chciałem Ci powiedzieć że jakoś widzę, że na wiosnę mocno rośnie moje zainteresowanie kobietami, o ile normalnie mnie kręcą to na wiosnę już szaleję i nie potrafię myśleć racjonalnie. Pewnie to jakaś kwestia hormonów lub libido. Może też tak masz

Gość gość
Mi tez rzadko kiedy jakis facet sie spodoba... Facec***ewnie tak nie maja, czasem odnosze wrazenie ze im sie co druga kobieta podoba a mi raz na kilka miesiecy ktos wpadnie w oko

Gość parobek
gość dziś Hehe, pewnie dlatego tak nas ignorujecie, albo piorunujecie zniecierpliwionym wzrokiem kiedy zapatrzymy się na waszą urodę.