Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po śmierci powstanę jako wampir

Polecane posty

Gość gość

A w każdym razie mam taką nadzieję. Wierzę, że umierając, można do końca wierzyć w życie, wyrzec się Śmierci, a w efekcie pozostać świadomym bytem grasującym na granicy świata żywych i umarłych. A więc tzw. "nieumarłym". Wampirem.

Gość gość
Nie wierzę w Niebo albo Piekło po śmierci. Wierzę w Niebo albo Piekło za życia. Nie wierzę w jakiegoś Boga. Ja sam dla siebie jestem Bogiem. Śmierć jest dla mnie końcem wszystkiego, ale zarazem wierzę że mogę nie umrzeć nigdy.

Gość gość
Jeżeli istnieje chrześcijański Bóg, to nienawidzę go. Nienawidzę Kościoła. I nienawidzę Polski. I mam do tego prawo. I nikt nie może mi tego zabronić.

Gość gość
Nie wierzę że mam Duszę inną niż moja Świadomość. Moja Świadomość jest dla mnie moją Duszą. Reszta to: 1) suma energii elektrycznej zawartej w moim układzie nerwowym; 2) mięso tworzące moje ciało. Jeżeli miałem jeszcze jakąś inną duszę, to już dawno spłonęła w piekle codzienności. Właściwie to wszysto co chciałem napisać.

Gość gość
...Po śmierci powstanę jako wampir ... x Ty po prostu uwielbiasz SSAĆ i OBCIĄGAĆ :P.

Gość gość
A ja wierzę w nirwanę buddyjską.

Gość gość
Powstaniesz jako wampir Lestat:P

Gość gość
Powstanę jako wampir Tuomas :)