Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leenkaa91

avon

Polecane posty

:) Nie wiem jak wypisać się z Avonu, ponieważ nigdy tam nie pracowałam ...... Ale jak już się wypiszesz z AVON to zapraszam do współpracy z moją firmą:) Nie będziesz chciała się nigdy wypisać :D :D ➡ Czy chciałbyś otrzymać zniżkę na produkty 30 - 40%? ➡ Czy chciałbyś mieć naturalne, pozbawione chemii produkty (kosmetyki, suplementy, olejki eteryczne) po cenach sklepowych? ➡ Czy chciał/abyś pracować online? I już w 1 miesiącu pracy mieć możliwość zarobienia kilku tysięcy złotych? ➡ Czy chciałbyś współpracować z zespołem, który się wzajemnie wspiera? Jeżeli tak napisz na mail ----- pracainfo1@onet.pl

Gość gość
wypisujcie się Dziewczyny z tego g****a. w 99 procentach to sie traci na tym i zamawiasz dla siebie i dla rodziny kosmetyki slabej jakosci.potem wchodzi ci lider sprzedazy na danym terenie i zamawiaja u niego bo ma wiecej probek, gratisow itd. Idziesz do hebe i az ci przykro, bo tam tyle firm. wpadasz do malego sklepu a tam tyle polskich marek. Moze avon ma sens na wsi, gdzie nie ma drogerii,w miescie ja nie widze sensu.