Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 na karku i nigdy nie byłem zakochany

Polecane posty

Gość gość

tak bardzo marzyłem całe życie o wielkiej romantycznej miłości i nic mnie takiego nie spotkało :( teraz jestem już za stary bo podobno najpiękniejsza jest ta miłość z młodych lat gdy grają hormony a człowiek nie wie co się z nim dzieje mnie to już nie spotka po prostu przepadło, przeminęło i nie powróci..... na pocieszenie włączyłem sobie kancelarie https://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4

Gość gość
jak dziewczyn założy taki temat to chociaż jakiś podszyw coś śmiesznego napisze a jak chłopak się rozkmini nad swoim losem to wszyscy olewają i zaraz pewnie myślą że ciepła klucha no w sumie racja :O

Gość gość
Nie lam się nie jesteś sam ja mam 27 lat i zaczynam się pogodzac z losem samotnika tak już było nam pisane najlepsze jest to ze one takie biedne są a tak naprawdę myślą tylko o k*****e

Gość gość
też tak myślę, że pisana jest mi samotność pogodziłem się z tym trudno żałuje tylko, że nigdy się nie zakochałem chociaż na jeden dzień a potem całe cierpieć ale jednak chciałbym

Gość gość
Wiem też mam do siebie wyrzuty sumienia dlaczego akurat mnie to spotkało..po wielu koszach które dostałem znienawidzilem kobiety i przeztalem je szanować