Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża nr 9 czy są tu mam yktóre mają duże rodziny a małe mieszkanka prośba o roz

Polecane posty

Gość gość

o rozmowę :) Mam teraz 8 dzieci i jestem w 9 ciąży. Rodzę co roku mniej więcej mieszkamy z rodzicami T. ale to sa 3 pokoje więc mało :-/ Czy gmina nie powinna mi czegoś zapewnić? Czy jeżeli zajmiemy pustostan i wymienimy zamki to mogę poinformować administrację o tym i jeżeli jestem z dziećmi to mnie nie wyrzuca?

Gość gość
Zawieś sobie kotarkę.

Gość gość
To Ty masz zamiar mieć 9 dziecko i oczekujesz od gminy, że da Ci chatę? W głowie Ci się poprzewracało. Dlaczego masz być traktowana inaczej, niż osoba z 2 czy 3 dzieci? Poród co roku, od 9 lat to patologia.

Gość gość
idzcie na squota

Gość gość
Prawo, a Wy łykacie jak pelikany.

Gość gość
Możesz zająć pustostan i nic ci nie moga zrobić tu pocztaj http://forum.infor.pl/topic/306973-wlamanie-do-pustostanu/ a tu masz wyrok: Pewne możliwości obrony daje im Art. 24 Ustawy o ochronie praw lokatorów, który stwierdza, iż prawo do lokalu socjalnego może przysługiwać nawet osobie samowolnie zajmującej lokal, jeśli przyznanie lokalu socjalnego byłoby w świetle zasad współżycia społecznego szczególnie usprawiedliwione. Ten pogląd znajduje potwierdzenie w uchwale Sądu Najwyższego z dnia 17 czerwca 2003 r. - III CZP 41/03, OSNC z 2004 nr 7 poz. 105.

Gość gość
Skrajna nieodpowiedzialność sprowadzać tyle dzieci na świat