Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simpli

Czy są tu osoby po 30, 40, 60tce, które chcą zmienić swoje życie na lepsze?

Polecane posty

Gość Simpli

Organizuję grupę wsparcia.

Gość gość
Niezły masz rozrzut wiekowy. Grupa wsparcia dla wszystkich :D

Gość Simpli
Może być dla wszystkich. A taki wiek, bo... po 30 wmawia się kobietom, że ich życie się skończyło. No właśnie... myślałam głównie o kobietach - mamach, babciach i osobach samotnych :)

Gość gość
Kto wmawia kobietom, że po 30tce skończyło się życie ? Pierwsze słyszę. W dziwnym środowisku się obracasz.

Gość Simpli
Inne kobiety :) Przeczytaj choćby komentarze pod artykułami, na Kafeterii. Gratuluję, że masz wspierające środowisko.

Gość gość
to dziwne, że kobiety nieustannie potrzebują wsparcia. Najpierw są dziećmi, później sfrustrowanymi nastolatkami niezadowolonymi ze swojego wyglądu, potem sfrustrowanymi pannami szukającymi męża, potem wiecznie nieszczęśliwymi żonami i matkami, w końcu wdowami pogrążonymi w smutku po śmierci męża, który zmarnował im życie. I tak ten straszny żywot kobiety zleci do 90-ki.

Gość gość
mezczyźni też potrzebują wsparcia, a że \rzadko o nie proszą to - patrz alkoholizm.

Gość Simpli
Każdy potrzebuje wsparcia, ale to forum kobiece :) a i ja potrzebuję inspiracji.

Gość gość
jestem po 40tce i chce zmienić całkowicie wszystko.Ale moja zmiana jest bardzo drastyczna.Przyniesie ból i wrogość. Żal do końca życia. A dla mnie może być to pomyłka. Nikt mnie nie poprze i nie pochwali.Znienawidzą wszyscy ,sama siebie jeśli się nie uda.To nie jest zmiana na lepsze.Tylko na inne.

Gość Simpli
Niekoniecznie, nawet jeśli chcesz zmienić męża i kraj.

Gość gość
Tak to jest taka właśnie zmiana.Największy dylemat mam wobec dzieci.Moje sumienie.Odpowiedzialność.

Gość Simpli
Dla mnie to proste. Musisz szczerze wszystkim wyjaśnić powody swojej decyzji. Dzieci... nie zostawiaj dzieci. Pomyśl, jak zachować z nimi kontakt.