Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela skoro twierdzisz że opolskie uczelnie to śmieszne szkółki dla

Polecane posty

Nieuków To czemu Goofno o nich wiesz? I skoro opolskie uczelnie wy ciebie to śmieszne szkółki dla nieuków to niby dlaczego mój kolega z Opola studiował we Wrocławiu malarstwo a potem przeniósł się do Opola na malarstwo bo bliżej i nie zauważył różnic poziomu w nauce i zauważył że poziom tych uczelni jest podobny i skoro opolskie uczelnie to śmieszne szkółki dla nieuków to czemu na Uo w Opolu i UWr we Wrocławiu uczą ci sami wykładowcy w tych dwóch uczelniach? I skoro ta sama osoba uczy na Uo i na UWr to niby wg ciebie to są śmieszne szkółki dla nieuków? Jak to wytłumaczysz? Przecież ci sami wykładowcy w Opolu a we Wrocławiu jak uczą to wykładają i robią wykłady dokładnie na tym samym poziomie glupku ty prawdopodobnie nigdy nie byłeś ani w Opolu ani we Wrocławiu więc czemu piertolisz że opole to dziura i że tam są śmieszne szkółki dla nieuków skoro prawdopodobnie nigdy nie byłeś w Opolu ani we Wrocławiu i o tych uczelniach Goofno wiesz i mi wmawiasz że opole to dziura przecież ja do Opola i do Wrocławia często jeżdżę i widzę jak jest i jeżdżę i do Opola i do Wrocławia i mam porównanie i opole nie jest z pewnością dziura i żaden idiota jak ty który w przeciwieństwie do mnie nigdy nie był we Wrocławiu ani Opolu nie będzie mi wmawiał że opole to dziura bo jestem często i w Opolu jak i we Wrocławiu i mam porównanie glupku i mam swój rozum

I skoro opolskie uczelnie to śmieszne szkółki dla nieuków to czemu w obu i we Wrocławiu i Opolu uczą ci sami wykładowcy? Mój kolega ma porównanie i nie wmawiaj mi że to są śmieszne szkółki dla nieuków bo nie masz o nich żadnego pojęcia glupku ja mam swój rozum i sam potrafię wyciągać wnioski i wiem że piszesz do mnie stek bzdur i hejt

Gość gość
uważaj bo ci żyłka pierdząca pęknie wsiowy głupku :D

Skoro opolskie uczelnie to "śmieszne szkółki dla nieuków" to czemu na uniwersytecie opolskim jest duże i nowoczesne obserwatorium astronomiczne a we Wrocławiu na UWr nie ma?

13:53gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł!!!

Gość gość
już się zaczyna mantra o zdychaniu bez wsi i o tym że on "od dziecka" jeździ do opola i wrocławia :D k****, ależ on jest dechą przy****a :O wypadłeś mamie z kocyka czy urodziłeś się taki upośledzony? :D