Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zantex52

Jak sie rozstac

Polecane posty

Jestem z facetem od 4 lat mamy 3 letniego synka. mieszkalismy u niego w mieszkaniu ja zajmowalam sie domem on pracował. od poczatku cos nie gralo. jakos na poczatku wyprowadzaly go z rownowagi drobne rzeczy to ze przeklinam ze sie maluje ze sie zle ubieram. potrafil powiedziec mi wiele przykrych slow. juz wtedy powinnam spiac tylek i uciec od niego bo wteyd nie bylo jeszcze dziecka. sytacjna pogorszyla sie gdy urodzilam dziecko ja zmeczona czepialam sie o wszystko ze nie pomaga a on wykrecal sie ze przeciez zarabia wiec nie musi nic w odmu robic. nekal mnie psychicznie dogryzal ze nie umiem nic zrobic ze nne kobiety umieja sie ubrac ze mam pieniadze a ja po prostu wole wygodne ubrania jak to przy dziecku. figure mialam lepsza jak przed ciazka tylko teraz zajadam stres i zlosc i troche mi sie przytylo choc nadal wedlug mnei nei wygladam az tak zle. nie wiem czy go kocham byl moim pierwszym facetem zawsze bylam niesmiala w sprawach lozkowych tez, wstydzialm sie. przez jego docinki ze leze jak kloda moje poczucie wlasnej wartosci spadlo do zera. ogladal sie za innymi wspominal swoje byle. kieds nie wytrzymalam i wsciekla obladam go letnia herbata przy jego mamie i wtedy udezryl mnie w twarz. wiem ze pomyslicie ze jestem glupia ja osobie mam gorsze zdanie ale dalej przy nim bylam chyba z wygody ze nie musze pracowac odbebnie swoje w domu pare dni bd ok pozniej klotnia od nowa. teraz nie potrzebuej juz jakiegos konkretnego powodu zeby mnei uderzyc, ja jestem pyskata i zawsze sie kloce nie umiem na spokojnie czasami sie stara ale ja nie umiem powiedziec mu nic milego od 3 lat nie powiedzialam kocham bo chyba nie kocham. wiele razy uciekalam z malym do rodzicow.wiem ze oni by mi pomogli ale zawsze przyjezdzal siedzial i po paru dniach dla niego bylo oczywiste ze wroce. jego rodzice najpierw byli po mojej stronie a teraz twierdza ze jestem manipulatorka.twierzda ze sama prowokuje awantury to ja wzywalam policje zalozylam mu niebieska karte ale po czasie wszystko wycofalam . chyba znowu z wygocy, sama nie wiem dlaczego. jest mi z nim zle ale bez niego tez jakos dziwnie. straszy mnie ze zabirze mi malego. jak jestem gotowa na roztanie tak jak teraz bo jestem u rodzicow to on przyjezdza i mowi pakuj sie jedziemy do domu.dzisiaj postawilam na swoim i zostalam z dzieckiem u rodzicow. ale na jak dlugo. on znowu przyjedzie naobiecuje zmian przeprosi odwroci wine na mnie ze go nie kocham nie wspieram nie okazuje uczuc i ja znowu z poczuciem winy wroce.jak mam wytrwac w tym zebym odeszla na stale. nie chce terapi nie wybacze mu nigdy nie zapomne a to nie spowoduje ze raptownie go pokoccham. mam 26 lat a jestem glupia jak 15 latka. co robic. kopnijcie mnie w tylek i szczerze doradzcie co w tej sytuacji poczac.

Gość gość
Jak sobie sama nie pomożesz, to na siłę nikt Ci nie pomoże!

Gość T7
już za sam fakt, że Cię straszy odebraniem dziecka, z dystansu patrząc, przydał by się kubeł arktycznej wody wylać mu na głowę; tylko nieudolny kochanek powoduje w kobiecie poczucie winy, czy utrzymuje poczucie wstydu, mężczyzna który się zna na rzeczy, dowartościowuje kobietę; tylko słaby facet będzie migał się od opieki nad dzieckiem i kobietą; reasumując, przyjdzie pora, że poczujesz w jakiej bezsensownej sytuacji siebie trzymasz i spakujesz manatki, zamkniesz drzwi za sobą - nic tu po nawet najbłyskotliwszych radach

Gość gość
Głupia? Raczej tępa :o Kiedyś w nerwach pobiłam swojego miśka, ale on ani sie ważył ręki na mnie podnieść Dałaś zrobić z siebie wora treningowego i wora na sperme to cierp albo odejdz

Gość gość
Zostaw go w koncu!!! Ile jeszcze zamierzasz sie meczyc, jestes masochistka?

Gość gość
Brak mi slow... pelno tu dziewczyn ktore pisza na kafe z poradami bo ich facet zly niedobry itp itd ale sa z nimi bo kochaja... i takie dziewczynu sa zwyczajnie glupie ale mozna im wybaczyc ta glupote bo milosc zaslepia i sama cos o tym wiem ale ty go nawet nie kochasz tylko jestes zna nim z lenistwa i wygody wiec ty to juz jesteś po stokroc glupsza od tych zakochanych idiotek :| wez sie w garsc leniu jeden, znajdz prace popros rodziców czy przyjaciol o ponoc przy dziecku albo.moze jako samotna matka przydziela ci dziecko do przedszkola ... idz doi pracy i zArabiaj na swoje ni chyba ze dalej masz zAmiar marnowac sobie zycie z facetem ktorego nie kochasz i ktory nie.kocha ciebie a wrecz traktuhe ciee jak szmate...