Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika654

Kolejki do ginekologa w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Chciałaś rozkładać nogi to teraz myśl i kombinuj, a nie się ciskasz.

Gość gość
Widzę nadto wolnego czasu. Ból d**y u każdej, która musiała wydać kupę kasy, a komuś się należy... Boże jakie to typowe dla Polski

Gość gość
Monika654 dziś Mam wrażenie, że jesteście jakieś nie zaspokojone. x wole byc niezaspokojona wedlug typiary z kafeterii, niż być ZASPOKOJONĄ Moniczką654 która robi cyrki na kafeterii bo zaciązyła i nie ma u JEDNEGO LEKARZA NA NFZ (ktory jej sie nalezy!) miejsca za miesiac.

Gość gość
gość dziś Chciałaś rozkładać nogi to teraz myśl i kombinuj, a nie się ciskasz. XX Chciałam napisać su/ka, ale to obraza dla psów.. Dlatego ja chodzę prywatnie. Sporo to kosztuje, ale na NFZ nie mam nerwów.

Gość gość
18:00 twój przypadek kwalifikuje się bez kolejki do psychiarycznego. Korzystaj. :D

patrzę sobie na I stronę i widzę coś takiego x ciężarówka się oburza na naturalne rzeczy x rozsądny komentarz: gość dziś Twoje dziecko, twoja sprawa. Ja z rakiem musze byc badana co miesiac u gina i co? gowno. Tez czekam. A chyba rak jest powazniejszy od piertolonego płodu. Swieta krowa sie znalazła. Naucz sie ze są powazniejsze przypadki, od ciazy! ciaza to nie choroba. sama sie o nią prosiłaś x komentarz kogoś,kogo ostro posrało:gość 16:30 - myślę, że Pani powinna pójść również do psychiatry. Dziewczyna normalnie pyta się co i jak, nie ma jakiś wyrzutów do innych, a ty naskakujesz na nią jak opętana. Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj. xxxxxxxxx nie ma to jak hormonalna krówka szczeka na wszystko, rejestracje, kobietę z rakiem itd.

Gość gość
Broken, trollico uzależniona od Kafe, idź już z tego działu na ogólny tygrysku. ;)

Chciałaś rozkładać nogi to teraz myśl i kombinuj, a nie się ciskasz. x święte słowa 1/ na przyszłość puszczaj się z bogaczem 2/emigruj 3/zaciśnij zęby i żyj jak normalna Polka 4/zaciśnij cipkę i wściekaj się na innych lekarzy x obudziła się hrabianka:D że nie można dla niej wypierdolić innych ciężarnych i z problemami, bo ciąża nie jest problemem

roszczeniowa lafirynda, cierp ciało coś chciało bo mi się należy jedyne co Ci się należy Ci się penis w anus, bo w cipkę to trochę jakby Twój fagas ****ał Twoje dziecko, masakra, zboczona lafiryndo i nie oral, bo Twoje dziecko dostanie spermę przez pępowinę, to też chora akcja

Gość gość
Broken, myślałaś kiedyś o terapii u psychoanalityka?;)

Gość gość
18.10 nie zabieraj głosu matole wszystkich krytykujesz! Ja nie mam problemu do tego mamy cywilizowanego ginekologa i cywilizowane dziewczyny. Wszystkie pary są razem przy całym badaniu i nie tylko w ciąży chodzą razem na całe badanie nie ma parawanów bo przecież seks uprawiają nie dzielący ich parawan! Wspólne porody z partnerem to normalne z tej poradni. Decyduje o obecności zawsze pacjent.

Gość gość
Zboczeniec od ginekologa :O

Gość gość
Ja mam pakiet w polmedzie i nie czekalam na wolny termin dluzej niz 2 tyg i tylko dlatego ze sama wybrzydzalam. Mam co miesiac usg, mocz, krew i to w pakiecie wszysyko. Polowkowe tez mialam w pakiecie a i nie ma problemu z ponadplanowym przyjeciem jak cos sie dzieje. Tak wiec to zalezy od placowki i personelu

Gość gość
Ja chodzę prywatnie. Na pierwszej wizycie byłam na NFZ w 6 tc już wymiotowałam, w ogóle pierwszy trymestr miałam okropny, prosiłam lekarza o kilka dni L4, nie ma szans, ciąż to nie choroba. Lekarz powiedział też, żebym się tak nie cieszyła, bo 6tc to z łatwością i można poronić. Pracuj w księgarni. Dzień po lekarzu zwymiotowałam na środku alejki w śród książek, poczym zemdlałam. Poszłam prywatnie L4 od ręki, inne traktowanie człowieka, minus taki, że za wszystko się płaci. Stwierdziłam jednak, że to moje pierwsze i pewnie jedyne dziecko, to nie będę oszczędzać. Mam jednak delikatny żal, bo jakby nie był państwo zabiera sporą część mojej wypłaty, a do lekarza, który szanuje swój zawód i pacjentów ciężko się dostać na NFZ.

Gość gość
broken ty ściero usuń sobie przegrode nosową bedziesz miała dodatkowy otwór do y*****a dla twojego fagasa, won stad lafiryndo to forum o ciazy i macierzyństwie a nie dla zboczonych psychopatek

Gość gość
broken to ścierwo co je woźny z liści wygrabił

Gość gość
To ja niewiem o co w twojej przychodni chodzi ale u mnie kolejki są na 3 miesiące moja pani doktor prowadząc moja ciążę wystawia mi karteczkę kiedy mam przyjść i pani w rejestracji dokonuje cudu i zapisuję mnie na usg w następnym tyg jak jest potrzeba. Między pacjentami niema opcji żebym byla traktowana jak zwykła pacjentka w takiej sytuacja wyrobilabym się w ciągu całej ciąży na jakieś 2 usg i 3 wizyty ....