Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria93

Mój chłopak jest strasznie szczupły

Polecane posty

Gość daria93

Witam. Chciałabym żebyście mi coś tu doradzili. Niedawno poznałam fajnego chłopaka. Ma 26 lat a jest strasznie drobny i chudy, wygląda z figury jak nastolatek, nawet sam mówi, że ludzie dają mu 16 lat. Ramiona ma jak dziecko, a jego klatka piersiowa jest zupełnie płaska. Nawet moja rodzina kiedy przyszedł ich poznać byli w szoku, bo jak stwierdzili nigdy nie widzieli kogoś tak szczupłego. Najgorsze, że mi się przechwala, że je dużo a nie może przytyć, a prawda jest taka że je tylko 2 razy dziennie, obiad po południu i kolację przed spaniem. Jak sam mówi nie może jest śniadań. Kiedy jesteśmy razem i spożywamy posiłki on je strasznie powoli i tylko się bawi tym jedzeniem jakby wcale nie miał apetytu. Dlatego tu piszę, bo martwię się o niego, nie wiem czy to normalne żeby ktoś tak żył. Aż się martwię, że może jakiś chory jest albo coś :( Nie wiem czy on jest aż takim niejadkiem :(

Gość gość
Niektórzy już tak mają.Mają taka budowę ciała,za to na starość w większości przypadków tężeją i nie są otyli.Ci co z młodu są"okazali",w późniejszym wieku sa nieraz wrę cz grubi,bo maja takie tendencje.

Gość gość
Zmien faceta to problem minie

Gość daria93
A kto powiedział że chcę zmienić? Mi jego wygląd nie przeszkadza, akceptuję go w 100% a napisałam tu z troski o niego, bo go kocham i się martwię o jego zrowie. Czasami nachodzą mnie takie myśli czy to jest normalne, że tak mało je.