Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego oni tak bardzo zabiegaja o kontakt ze mna?

Polecane posty

Gość gość

Bliskie kuzynostwo ( dzieci braci mojego ojca) jest w przedziale wiekowym 10-45. Ja mam 18 lat. Rodzice, czy raczej mama kierowała ojcem i dzięki niej, dzięki temu że miała dobre wzorce stworzyli mi dobry dom. Tamci to patologia. Bracia ojca to alkoholicy, damscy bokserzy, typowe żule spod budki. Wszyscy mieszkają na wsi, co prawda dawniej mieli wychodek w stodole czy czymś i mieszkali na jednym pokoju w okropnych warunkach, każdy z nich miał jakies socjalne mieszkanie jednopokojowe a każdy ma po 7-10 dzieci!! U nich zdrady, brak szacunku, alkoholizm, kradzieże itd...to norma. Nie znaleźli porządnej kobiety, a takie same jak ona. Moj tata duzo im w zyciu pomogł, ich sytuacja finansowa teraz jest lepsza, ale jak byli bez ambicji, tak dalej są i prowadzą zycie meneli. I choc jest mi głupio to skorzystałam z okazji ze zrobili nam swinstwo i powiedzialam co o nich mysle, ze sa patologia i nie chce miec z nimi kontaktu (to tak pokrótce). A ci wciąż zabiegają o kontakt ze mna, mówią jak bardzo mnie lubią itp. Wkurza mnie to! Dlaczego tak jest? Nie jestem jakaś znana, uwielbiana, normalna dziewczyna. Moze wy macie pomysl... Moze chodzi o to ze chca ze mna miec kontakt bo dla nich jakby nie bylo jestem lepsza liga i to zaszczyt tak jak dla kazdego z nas trzymac sie z kims lepszym, ogarnietym .. Nie wiem co wymyslic albo co zrobic zeby sie odczepili...

Gość gość
*oni