Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany lecz nieśmiały

Polecane posty

Gość gość

Witam mam dylemat .Poznalem pewna dziewczyne w okolicznej restauracji ,ona tam pracuje. Gdy ja pierwszy raz zobaczylem poczulem motyle w brzuchu ,zakochalem sie od tego czasu chodzę tam zawsze jak ona ma zmiane i tu sie zaczyna problem chce zagadac ale jestem bardzo niesmialy szczegulnie gdy sa klienci wiec zawsze czekam az zostaniemy sam na sam i wtedy zagaduje na jakis temat ale gdy tylko spojrzy mi w oczy zaczynam sie gubic w temacie albo wogule zapominam o czym mówię. Wczoraj byla taka sytuacja i tak sie pogubiłem niewiedzialem co robic az wkoncu powiedziałem ze musze juz isc do domu. Powiedziałem Pa i wyszedlem. Pomocy

Gość gość
Jak tak CIE zatyka to zostaw jej na biurku karteczke ze swoim numerem tel., podpisz sie I napisz ze z niacierpliwoscia czekasz na kontakt I umowisz sie z nia chetnie w bardziej sprzyjajacych warunkach, bo obecnosc wokol klientow CIE peszy...czy cos takiego. Powodzenia :)

Gość gość
Ale chodzi jeszcze o to że jak tylko popatrzy mi w oczy to dekoncentruje się i nie wiem co mówić

Gość gość
Zrob tak jak ktos wczesniej pisal i zostaw karteczke :) jak zaczniecie pisac smsy to bedziesz mial czas na wymyslenie ciekawych wiadomosci a potem jak juz sie troszke poznacie przez te smsy i przelamiecie tą bariere wstydu i oswoisz sie z jej osoba to juz nie bedziesz mial takiego uczucia niesmialosci :) powodzenia

Gość gość
Aaa i jeszcze :) nie przejmuj się ze wczoraj tak wyszlo.. dziewczyna pewnie sie domysla ze jej sie podobasz wiec naprwno zrozumie jesli jest fajna normalna kobietą :) wg mnie to nawet slodkie jakbym.na kogos tak dzialala peszaco ze by nie mogl sie wypowiedziec hehe :)

Gość gość
Mam ją na fb w znajomych ale myślałem żeby najpierw znaleźć wspólne tematy na żywo a nie online ale ta nieśmiałość

Gość gość
Chyba żeby jej powiedzieć wprost się że mną dzieje jak patrzymy sobie w oczy ? Co wy na to

Gość gość
Staraj się porozmawiać z nią.

Gość gość
nie mow jej tego wprost powoli malymi krokami

Gość gość
co sie z toba dzieje jak patrzysz w jej oczy? :) napisz prosze

Gość gość
Robi mi się bardzo gorąco mam ciarki i nie potrafię się wyslowoc

Gość gość
Prawie że stekam wtedy jak coś mowie

Gość gość
Parę lat temu jak poznałem inna dziewczynę to nie było takiego problemu bo przed pierwszym spotkaniem wypiłem piwo a nawet dwa wziąłem gumy i jak9s pomoglo

Gość gość
A teraz już półtora roku nie pije alkoholi wogule

Gość gość
Może zaproponuj jej wspólną kawę po pracy? Poćwicz wczesniej w domu pytania, tematy o kótre byśje pytał, cos o sobie. Poćwiczysz, gdy ułożysz sobie parę tematów zawsze będzie Ci raźniej. Możesz napisać do niej na fb tak o zagadać na początek.

Gość gość
Byłem tam dziś, ona oczywiście też ale niestety było zbyt dużo ludzi:( gdy zamawiałem jedzenie patrzyła na mnie z lekkim uśmiechem