Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapisałem się na jutro do psychologa. Problem trochę w tym, że...

Polecane posty

Gość gość

psycholog to całkiem atrakcyjna kobieta po 30tce i będzie zbyt krępujące otworzyć się przed nią. Zwłaszcza jeśli będą poruszane tematy intymne. Mam już 23 lata, tylko jeden i do tego króciutki związek za sobą, a do tego jestem prawiczkiem. Wiem, że to jakby nie patrzeć lekarz, ale mogę mieć problem z wyrzuceniem z siebie wszystkiego co mnie boli kobiecie, która jest atrakcyjna, a to krępujące. Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
A nie mogłeś zapisac sie do faceta? I teraz piszczysz.

Gość gość
bogdansztuka idyjoto - jest napisane "za sobą". Czytanie Ci sie popsuło?

Gość gość
Nie było dostępnych terminów. Na internecie jest ma bardzo dużo pozytywnych opinii, a do innych "mniej atrakcyjnych" również nie było wolnych terminów.

psycholog to nie lekarz nie powinno się iść do specjalisty, którego od wejścia chcesz zerżnąć, to zaburzy relację, która ma być sterylna i stricte terapeutyczna poza tym to prowo walikonika, więc co ja się produkuję

Gość gość
Sama robisz tu prowo jak już... Walikonik, pfff śmieszne w ch@j. Od takich zadufanych w sobie, zepsutych osób jak ty nie chcę porad. Wyjdź.

Gość gość
ale masz problem, że jestem prawiczkiem to chyba dobrze, że jesteś

Gość gość
masturbacja przed wizyta i trzepniecie członkem osiem razy o kant wanny powinno zmniejszyć napięcie seksualne

Gość gość
ja bym sie nie zapisal do atrakcyjnej babki

Gość gość
Psychologowie to biznesmeni, laska wyciagnie od ciebie kase a tobie nic nie pomoze

Gość gość
Myślę,że to jest powazna przeszkoda.Ja chodzę na terapię do psycholozki-mam 60 lat,ona ok.30-ki .Dla ścisłości:jestem kobietą,mężatką,malarką.A ona jest tak sliczna,ze mnie rozprasza.Chyba zrezygnuję,bo mam ochotę jedynie ją malować.Myślę o kolorach,jakie bym zastosowała. Nie,tak piękne młode istoty powinny zajmowac się dziećmi,aż się trochę zestarzeją.I wcale nie żartuję!