Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowakalicja

Mój facet zajmuje się dzieckiem sąsiadki.

Polecane posty

Mój facet chodzi sb co drugie trzeci a nawet codziennie do sąsiadki co niedawno urodziła prześlicznego syna. Nie dziwiło mnie to że pomagał jak była w ciąży ponieważ jej mąż jeździ tirami i nie ma go przez długi czas. No ale minęło już z pół roku a Kuba dalej chodzi do niej tłumacząc się że uwielbia tego malca. Wiem doskonale że chce mieć własne dzieci wręcz o tym marzy a nawet teściowa mi mówi sporadycznie że jak byśmy wpadli to ona mnie przyjmie z otwartymi rękami chodź wie doskonale że biorę tabletki antykoncepcyjne. My z Kubą jesteśmy za młodzi na dziecko ja wieku 18 a on w 21 jak na razie myślę jedynie o skończeniu szkoły. Ale męczy mnie ostatnia jego rozmowa z kolegą. Kolega się niby śmiał mówiąc Kubie że chodzi do tej sąsiadki bo to za pewne jego dziecko że męża nie ma w domu córki dorosłe to szaleje . Kuba go wyśmiał ale jednak to mnie męczy że to jednak może być prawda a jeżeli bym porozmawiała z nim o tym to wiem że by zaprzeczył. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Co w tym dziwnego że ojciec odwiedza swoje dziecko? O_o

Gość gość
Ale Ty głupia jesteś ... toż to jego dziecko... Kto zajmowałby się cudzym dzieckiem i to tak często?