Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna dodała zdjęcie na instagrama z mandatem

Polecane posty

Gość gość

chciała się pochwalić mandatem za przekroczenie prędkości ? Tam były wszystkie dane.. adres, pesel i numer dowodu osobistego!! Czy ludzie już na głowę upadli?

Gość gość
dawaj link :D

Gość gość
Zastanawiam.sie.bez.jakiej.czesci.mozgu.tacy.ludzie.sie.rodza.ze.robia.takie.rzeczy.ktoa wezmie.na.nia.kredyt.to.sie.nauczy.chronic.dane.

Gość gość
usunęła gdy jej napisałam że radzę usunąć zdjęcie z danymi. Nawet imię ojca było :P Ludzie naprawdę nie myślą tym bardziej ze instagram to zbiorowisko obcych sobie ludzi

Gość gość
21:03 - cały internet to zbiorowisko obcych ludzi, a mimo to większość zachowuje się jakby rozumu nie maiła. Wystarczy wejść na FB, i już ludzie wpuszczają każdego do swojego życia, domu, kuchni, sypialni, ogrodu, samochodu itd. A wraz ze zdjeciami setki danych, rejestracja samochodowa, ulica i nr domu, do tego większośc podaje imię nazwisko, miasto, szkoły, miejsce pracy.... chęć pochwalenia się przed innymi, przysłania im rozum.

Gość gość
Nie przesadzajcie

Durni ludzie, obgadują nnych jacy inni są fu i ble i oh jaka głupia, a pewnie nie jesteście mądrzejsi od tej osoby, skoro to musie skomentować, Typowe polaczki. Precz z niemoralnymi zachowaniami !

Gość gość
Michaszki co obrażasz, bo nie umiesz opylić lewych prochów na kafe? A wiesz ze jak ktoś poda namiar na ciebie, to bekniesz? poczytaj co gość wstawił, twój nielegalny handel pod paragrafy podchodzi. A tą bajeczkę że dziewczyna już nie potrzebuje zapasu poronnych tabletek, to opowiedz swojemu farmaceucie :D

Gość gość
michaszki wystarczy wejśc w twój profil i poczytać nawiedzone fanaberie .

Jesteś s******lona, że bierzesz wszystko na poważnie. Skąd wiesz co mówię na poważnie, a nie np dla beki ?

Gość gość
Po chuj debilke ostrzegalas trza bylo to zostawic niech ma nauczke pustak p********y

Gość gość
(Michaszki) Skąd wiesz co mówię na poważnie, a nie np dla beki ? a to już sprawdzi ktoś inny co było dla beki a co na poważnie i jak tam z handlem tabletkami. Linki do twoich tematów przesłałem na dyżurnet.pl

Gość gość
Ostrzegłam ale screena mam xD