Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionyWSwoimSercu

Co ja mam zrobic?

Polecane posty

Wiem, tylko że ona widzę ze celowo próbuje celowo zrobić tak żebym ją dotykał. A to opiera sie w autobusie niby nie celowo ale o moją rękę. Ostatnio zabrałem, to powiedziała mi ze juz nie muszę tak bardzo zabierać rąk zeby tylko jej nie dotykać. Ja tez mam wrazenie ze ona jednak jeszcze mnie kocha ale to powoli wygasa. Jednak mam wrażenie że jest jak piszesz, że ona sądzi ze faza zakochania nigdy nie przechodzi..dlatego cały czas wspominałem o dojrzałości

Mysle ze takie dotarcie jest możliwe jeśli ona zrozumiałaby wszystko.

Gość gość
pewnie ze jest możliwe, tylko trzeba czasu... no a w najbliższej perspektywie to trzeba jej czasu na uświadomienie sobie samej o co jej wgl chodzi, jak ona sama sobie nie przemyśli no to Ty i tak z tym nie zrobisz ;) tak jak mówie : nie tul, nie całuj, nie obejmuj NIC ! zerwała to zerwała a takie zachowanie jest przeznaczone dla własnej dziewczyny. Chce być z tobą i czerpać z twojej czułości? to niech sie ogarnie sama nie można zjeść ciastka i mieć ciastka ;P

Gość gość
Zrob prawko i wyprowadz się od mamy, a wszystko stanie sie prostsze.

Prawko robię w maju, a wyprowadzka? Za co? Kończę właśnie w tym roku szkole średnią (technikum) a potem mam zamiar zacząć studiować więc chyba nie prędka droga. Pracuje jeszcze aby pomóc rodzicom.