Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MojeSzalenstwo

Faceci .....

Polecane posty

zalozylam sobie z miesiac temu konto na badoo. zagadal tam do mnie facet ze mnie z widzenia zna i ze zagada jak mnie spotka. ja go nie kojarzylam. gadalismy jednak na badoo nadal codziennie o pierdołach, az w sobotę sobie ide miastem a tu jakies auto podjezdza i to on. olsnilo mnie bo znalam go z widzenia, co wiecej od zawsze mi sie podobal. jest 10lat starszy i jest kawalerem. nie mialam jednak czasu z nim gadac bo sie spieszylam wiec zamienilismy dwa slowa. nastepnego dnia znow przypadkiem spotkalam go na miescie pogadalismy troche dluzej ale on do mnie teksty w stylu ze wydajesz sie spieta, zdenerwowana zle sie przy mnie czujesz itp. a ja bylam spieta ale dlatego ze gosc mi sie podoba a na poczatku znajomosci zawsze zapominam "jezyka w gebie". pozegnalismy sie w koncu on na koncu powiedzial ze zaprasza mnie na kawe w blizej nieokreslonej przyszlosci. wieczorem znow flirtowalismy na badoo o numer mnie nie prosi - nie jest to dziwne? w pon nie gadalismy wczoraj zagadal ale tylko chwile pozniej nagle sie przestal odzywac. dzis sie nie odezwal i usunal z badoo wszystkie zdjecia,konta jednak nie. o co chodzi w ogole?

Gość gość
Czas pokaze... Zobaczysz czy Bedzie dalej pisal

Gość gość
Zakochałaś się czy co, że tak się przejełaś? :-P