Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chia

Okna

Polecane posty

Szukam ostatnio dość intensywnie okien właśnie ale powiem szczerze o takich oknach nie słyszałam.Troszkę internet już "przekopałam" i zaciekawiła mnie firma Profesja ze Słupska http://pphu-profesja.slupsk.pl/ .Oferta ciekawa i realizacje bardzo interesujące.

Gość gość
jakby ktoś szukał okien angielskich i dobrego polskiego producenta to warto zajrzeć na www.internationalwindows.pl:)

Według mnie wymieniając okna warto kupić coś sprawdzonej marki takiej jak Drutex (szczególnie mogę polecić okna pvc z ich oferty). Dzięki temu można mieć pewność, że okna przetrwają wiele lat i nie będzie trzeba ich szybko wymieniać 😉 

Gość marekk

Warto poszukać na stronie safedoor.pl. Sprzedają też stolarkę stacjonarnie w Krakowie na os Centrum. Fajna kompetentna obsługa, można o wszystko dopytać, wiedzą jak dopasować drzwi czy okna do konkretnego obiektu żeby to faktycznie pasowało i działało bez problemów technicznych.

Gość marek

Zastosowałem u siebie okna aluminiowe. Zależało mi najbardziej na minimalizowaniu strat ciepła. Mam jedno okno narożne i dwa większe pod budownictwo pasywne. Wszystko dopasowane przez OknoPrim we Wrocławiu przez panią Gosię. Przeszklenia super. Zobacz sobie katalog, zupełnie inna jakość od standardowych rozwiązań wykorzystywanych jeszcze kilka lat temu w budownictwie wielorodzinnym.

Gość Kuba

Spoko jakość okien z Pekana. Byłem przed remontem. Żona chciała coś unikalnego, więc zdecydowaliśmy się na przeszklenie narożne, bardzo duże. Praktycznie okno zastępuje ścianę. Świetnie to wyszło, wygląd elegancki i niezwykle wytrzymałe przeszklenia. Podobno ten producent, OknoPlus w takich nowoczesnych technologiach się właśnie specjalizuje.

Gość Ania

Moje okna były bardzo zniszczone. Potrzebowały renowacji. Dlatego skorzystałam z usług firmy ZAKŁAD USŁUG WNĘTRZARSKICH JAROSŁAW KOŁACZ z Gdańska. Nie żałuję tej decyzji. Renowacja przebiegła szybko, wykonana w profesjonalny sposób. Dzięki niej zmienił się wygląd całego domu.

Ja mam podobnie jak koleżanka wyżej smurfetka z Oknoplast i bardzo polecam. Solidna, ładna stolarka okienna - 7 lat gwarancji na elementy okna, 10 na szybę.