Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i problemy ze zdrowiem, nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Brzuch mi urósł taki wielki, no ale co zrobić w tym wieku to już normalne, na twarzy wyglądam jak bym był spasiony choć mało jem. Mam również problemy z erekcją itp. sprawy wiec wstydzę się przed kobietami:( mam pełno zmarszczek, głównie na czole i pod oczami :( nie wiem co z tym zrobić i trochę taki jestem zawszony. Czy wy też w tym wieku macie takie problemy, jestem już trochę stary i i tylko patrzeć jak włosy będą wypadać???????????

Gość gość
Może cierpisz na zespół cushinga ?

Gość gość
ja jestem trochę młodsza a tez mam problemy np z non stop szybkim pulsem, jestem zapisana za 2 tyg do kardiologa, pierwsze siwe wlosy, ciągłe zmęczenie jestem dosłownie wykończona, wstaje rano i czuję się jakbym poprzedniego dnia schlała się jak świnia albo jakby mnie ktoś pobił :O na twarzy tez wyglądam jakbym połknęła kij, taka wykrzywiona gęba , zero uśmiechu, zęby strasznie mi sie psują, piersi mi zaczynają obwisać

Gość Artur303030030330
Jedz zdrowo i idz pobiegac, zadbaj o wlosy jakims szamponem+tabletki ze szkrzypem i pokrzywa. Tylko nie DX2, ten s**t nie dziala. WIelki brzuch nie jest normalny w zadnym wieku! To wynik zasiedzenia sie i braku ruchu. Po 30'tce latwiej tluszcz sie odklada w organizmie dlatego trzeba go spalac bardziej intensywnie. Ja jakos nie mam z tym problemu mimo, ze mam prace siedzaca. Wystarczy troche sie poruszac, chocby i chodzic do pracy zamiast jezdzic. Jak masz daleko do pracy to parkuj 2km przed praca i pokonuj ten dystans piechota.

Gość Tommm
Przyjrzyj się samemu sobie - dużo pijesz? palisz? jak dawno byłeś na dłuższym niż godzinnym spacerze? regularnie się odżywiasz? To wszystko ma wpływ na Twój wygląd, samopoczucie, erekcję. Odwiedź lekarza, powiedz o co chodzi - ten zleci odpowiednie badania, co (mam nadzieję) wyeliminuje poważne dolegliwości. Potem już wszystko zależy od Ciebie - zacznij dobrze i regularnie jeść, zajmij się jakimś sportem, mniej używek, dorzuć do tego dobry i sprawdzony suplement dla mężczyzn, z dużą dawką l-argininy - po około miesiącu powinieneś widzieć już pierwsze efekty, erekcja też powinna wrócić :)

Gość ~Garry
Potwierdzam - ja wziąłem się w styczniu ostro za siebie - chodzę na basen i siłownie, jem produkty lepsze jakościowo i regularnie i czuję mega różnicę. Biorę też Permen King, który ma dużo l-argininy. Nie mam żadnych problemów z erekcją.

Gość gość
Pożyczki na dowód w 30 min na Twoje konto tu: http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!