Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu kocham się z moim chłopakiem, wszystko jest cudownie tylko On nie potrafi mnie zaspokoić. Powiedziałam mu o tym, bo wydaje mi się że powinniśmy być w tych sprawach szczerzy. On się załamał, wiem że źle mu z tym, ale ja nie wiem co na to poradzić. Może ktoś coś doradzi?

Gość gość
mało która kobieta osiąga orgazm od samej penetracji. próbował stymulować ci łechtaczkę językiem lub ręką?

Gość gość
Tak próbowaliśmy chyba już wszystkiego. Boję się że jest ze mną coś nie tak

Gość wypierdek
spróbuj potrenować na dyszlu od wozu drabiniastego albo na lufie od czołgu

Gość gość
A z innymi chłopakami lub podczas masturbacji masz orgazmy?

Gość gość
Nie miałam przedtem nikogo On jest moim pierwszym. Ale sama osiągamy orgazm

Gość gość
Więc sądząc po twojej odpowiedzi nie masz zbyt dużego doświadczenia,być może zbyt pochopnie dałaś do zrozumienia chłopakowi że to jego wina,orgazm osiągnięty poprzez masturbację jest dużo łatwiejszy,ty doskonale wiesz jak siebie zaspokoić i powinnaś swojego chłopaka uświadomić i naprowadzić na to co lubisz i w jaki sposób osiągniesz pełny orgazm.Nie napisałaś jak często się masturbujesz a to właśnie może mieć zasadnicze znaczenie bo być może nabyłaś tzw.uwarunkowania masturbacyjne które cię ograniczają,nie twierdzę że samozaspokojenie jest szkodliwe ale tę czynność też trzeba urozmaicać,zmiana pozycji,sposób zaspokojenia i to o czym podczas tej czynności fantazjujesz jest bardzo ważne. Nie przejmuj się ja osobiście uważam że kobieta aby osiágać wspaniałe orgazmy i czerpać pełnię zadowolenia powinna o co jakiś czas zaspakajać się sama w ten sposób szybko i łatwo wyćwiczysz sposoby osiągania orgazmu wspólnie z partnerem. Maja.