Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie czemu Ukrainki są takie ładne?

Polecane posty

Gość gość

Bo ze strachu przed Ukraińcami trzymają szczupłą figurkę. W końcu Ukraińcy to pijusy i psychopaci (lubią torturować). U nich 25 latka to już stara baba. :) I tak powinno byc u nas, ale Polacy są za szlachetni i miękcy.

Gość gość
TORTUROWAĆ? Wziąłeś dziś leki?

Gość gość
Młode bywają ładne, ale zobaczcie te starsze i wtedy nie ma śladu po urodzieTe brzydkie zostały na Ukrainie.

Gość gość
"TORTUROWAĆ? Wziąłeś dziś leki? " x Bronisz ich bo też lubisz tych s******nów co? ;) x "Młode bywają ładne, ale zobaczcie te starsze" x A kogo obchodzą starsze? A młode sa OGÓLNIE szczupłe.

Gość gość
Autor posta został zabrany do szpitala

Gość gość
"Piękno wewnętrzne jest istotne " x posiadasz sondę i zapuszczasz się w ludzkie ciała?

Gość gość
NIE bronię tylko albo podajesz dowód na postawiona tezę albo ogłaszam wszem i wobec ze jesteś błaznem

Gość gość
Sama jesteś niechcianym błaznem, c***u. x Rosjanki też są takie szczuplutkie i kobiece, bo je mężczyźni krótko trzymają, mają tam inną kulturę podrywu niż u nas. W Rosji jak facet chce pocałować podrywaną kobietę (daje jej prezenty, zabiera na randki) to ona nie może się opierać, bo wychodzi na oziębłą jędzę.

Gość gość
Bo im bardziej rozwiniety kraj tym ta granica wiekowa się przesuwa. U nich przykladowo 25 latka to stara baba, u nas 35 latka, a w Nieczech czy UK 45 latka

Gość gość
"Bo im bardziej rozwiniety kraj tym ta granica wiekowa się przesuwa. U nich przykladowo 25 latka to stara baba, u nas 35 latka, a w Nieczech czy UK 45 latka " x Jaki ty jesteś ograniczony/a. Popatrz na kraje poza Europą, w tych rozwijających się nie ma żadnej takiej korelacji.

Gość gość
To czy są ladne to raczej kwestia gustu tym bardziej ze ukraincy maja taki sam skład genetyczny jak Polacy tylko ze u nich więcej genów tureckich i żydowskich dzięki czemu sa ciemniejsi zazwyczaj od Polaków , widziałem kilka u mnie w mieście i jakoś wielce szału nie ma , ladne sa ale w Polsce widziałem ładniejsze obiektywnie mówiąc

Gość gość
a grubsze Polki czy Ukrainki?

Gość gość
Polki sa albo bardzo szczupłe ale przy kości ukrainki z tego co widziałem takie szczuplo grubawe, ze w Polsce jest albo tak albo tak a one sa raczej takie średnie

Gość gość
I nie gadajcie bzdur ze ukrainki znowu są takie szczupłe bo widziałem kilka u mnie na uczelni i w mieście i jest sporo też grubawych i prawie wszystkie brunetki

Gość gość
I chciałbym obalić mit ze się niby jakoś super kobieco ubierają , te które widziałem ubieraly się normalnie jak polki jeansy adidasy czasem spodnieczki ale polki przecież też czasem spódniczki ubierają czyli żadna rewelacja , gdyby nie ich niski wzrost i język to bym od Polek nie odroznil