Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ola765

Problem z mamą

Polecane posty

Gość ola765

Nie wiem co mam zrobić gdy moja mama zabrania mi jedzenia, ugotowania a później narzeka na mnie ze nic nie gotuje. Czepia się mnie i taty o drobnostki, tata niestety nie może zareagować na to jak mnie traktuje ponieważ jej sie bardzo słucha. Wyzywa mnie od dziwek i najgorszych rzeczy od kiedy jestem w związku już ponad rok. Moja siostra ma wszystko najnowsze co może tylko mieć - ma wszystko. A ja? jestem traktowana jak intruz, najgorsza osobę świata. Jest moja mamą, chciałabym rozmawiać z nią jak z przyjaciółką ale nie idzie, wiecie dlaczego? Bo jak tylko coś jej powiem w sekrecie, to nagle wszyscy wokoło wiedzą. Nie mogę się z tym pogodzić jak ona mnie traktuje. Teraz ma problem o moją szkołę, że nie chodzę. Wiecie dlaczego? bo mi już nawet z tej nienawiści nie chcę dać na bilet miesięczny co kosztuje 130zł... Mam za 8 miesięcy 18stke, chciałabym skończyć szkołę, ale nie mam warunków.. Ps. Czy normalne jest zabieranie telefonu gdy ja płacę za niego co miesiąc 100zł i tak czy siak muszę płacić...? Nie mogę wytrzymać co mam zrobić ją już nie wiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować