Gość ola765 Napisano Kwiecień 6, 2017 Nie wiem co mam zrobić gdy moja mama zabrania mi jedzenia, ugotowania a później narzeka na mnie ze nic nie gotuje. Czepia się mnie i taty o drobnostki, tata niestety nie może zareagować na to jak mnie traktuje ponieważ jej sie bardzo słucha. Wyzywa mnie od dziwek i najgorszych rzeczy od kiedy jestem w związku już ponad rok. Moja siostra ma wszystko najnowsze co może tylko mieć - ma wszystko. A ja? jestem traktowana jak intruz, najgorsza osobę świata. Jest moja mamą, chciałabym rozmawiać z nią jak z przyjaciółką ale nie idzie, wiecie dlaczego? Bo jak tylko coś jej powiem w sekrecie, to nagle wszyscy wokoło wiedzą. Nie mogę się z tym pogodzić jak ona mnie traktuje. Teraz ma problem o moją szkołę, że nie chodzę. Wiecie dlaczego? bo mi już nawet z tej nienawiści nie chcę dać na bilet miesięczny co kosztuje 130zł... Mam za 8 miesięcy 18stke, chciałabym skończyć szkołę, ale nie mam warunków.. Ps. Czy normalne jest zabieranie telefonu gdy ja płacę za niego co miesiąc 100zł i tak czy siak muszę płacić...? Nie mogę wytrzymać co mam zrobić ją już nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach