Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma fajnych mezczyzn !

Polecane posty

Gość gość

Fajnych, czyli atrakcyjnych, z wysoka kultura osobista, z klasa, elegancja, szykiem, dobrze gustownie i modnie ubranych, z wysoka prezencja, milych, uprzejmych, usmiechnietych, szarmanckich gentlemanow ;) Natomiast wulgarnych, aroganckich, niemilych prostakow w dreasach badz wygladajacych jak nieporadni chlopcy spod spodnicy, bez gustu, ubranych w byle co, nieogolonych, z byle jakimi wlosami, brudnych, smierdzacych potem, z prostackim wiejskim zachowaniem, niepotrafiacych przyzwoicie sie zachowac jest od groma :O Nie ma w czym wybierac :( Byle co na polskich ulicach !:O

Gość gość
Kolejna co szuka modela. Haha co za tępa laska bez mózgu. My prawdziwi mezczyzni nie chcemy takich pustych kobiet jak ty 🖐️

Gość gość
Przepraszam, szanowna Pani, ale w moim temacie o ostatnim dżentelmenie nie napisała ani jedna kobieta, ponieważ kobiety nie chcą takich mężczyzn jakich opisujesz. To są, niestety, puste narzekania, ponieważ kobiety potrzebują mężczyzn innych niż deklarują.

Gość gość
Nie ma ludzi bez wad. Ale fajni mężczyźni są, jest ich pełno. Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, bo ja w małym miasteczku, nawet wśród chłopaków z bloku poznałam wielu fajnych, wartościowych facetów. Kochanych, opiekuńczych, z poczuciem humoru, z którymi miło można spędzić czas. Powiedz po prostu ze szukasz milionera-modela zeby wieść życie instagramowej królowej i zeby kolezanki ci zazdrościły

Gość gość
Autorka to sfrustrowana idiotka ktora zostala rzucona przez bad boya i mysli ze wszyscy sa tacy sami :D

Gość gość
Nie szukam ani modela (chude patyczakowate cialo nie pociaga kobiet) ani milionera, bo to nie Ameryka tylko Polska. I co ma gentleman do modela czy milionera? :O Nawet nie znacie znaczenia slowa gentleman:( Nie chce mi sie nawet wam tego tlumaczyc. :( Sorry ale prostactwo z polskich ulic, miast i wsi nie pociaga i nie imponuje mi. Mezczyzna ma byc kulturalny i atrakcyjny wizualnie - to nie bycie milionerem tylko bycie mezczyzna z klasa! Wiekszosc facetow w Polsce ubrac sie nie potrafi, wygladaja byle jak, bo zyja byle jak jak wiesniaki - piwsko co dzien, dresy, nie dbaja o higiene, bekanie w towarzystwie, wulgaryzmy, darcie sie na ulicy, jakby z zzo uciekli co niektorzy. Nikt was kultury nie uczyl? :O Wstyd byloby sie z takim u rodziny pokazac. Nie podoba mi sie wiekszosc polskich facetow. Naprawde nie ma w czym wybierac. Nawet jak twarz maja ladna to reszta wola o pomste do nieba. Nawet jak sie spotka przystojnego faceta to jak sie odezwie to uszy wiedna.:O albo zalosne szpanerstwo. Dramat !

Gość gość
Czyli wymagasz modela.

Gość gość
Nawet jak sie spotka przystojnego faceta to jak sie odezwie to uszy wiedna. xxxx ja p****e, że co k****wa ?

Gość gość
księżniczko, a z ilu chciałabyś wybierać, ilu książąt musiałoby paść do twoich stóp, żebyś poczuła się dowartościowana.

Gość gość
Szanowna Pani chce tylko ponarzekać, ale jakby ją podrywał gentelman to by usłyszał "Pan jest wspaniały, na pewno Pan znajdzie odpowiednią kobietę..." i inne formułki. :D

Gość gość
A jesteś dziewicą, że tak zadzierasz nosa i chcesz wybierać i przebierać?

Gość gość
Najpierw bądź damą jeśli chcesz gentelmana a nie pustakiem prymitywnym.

Gość gość
Współczuję Autorce, bo bardzo wątpię, że z takim podejściem znajdzie. Rozumiem, że jest idealna i zjadła wszystkie rozumy. Gratuluję. Nie chce Jej się tłumaczyć nam kto to dżentelmen...? Przeżyjemy. Dzięki Niej zrozumieliśmy istorę powiedzenia : "Wyżej sra, niż du/pę ma." A to już coś. Otóż...mężczyźni z klasą istnieją i mają się świetnie, Autorko. Stronią od Ciebie. Cała tajemnica.

Gość gość
No cóż znam takiego faceta . Jesteś idealnym cud miód malina ale jest żonaty choc żona chyba zapomniała jaki ma skarb przy sobie. Ale ja nie zabieram cudzego.

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
pustakami prymitywnymi wy jestescie skoro obrazacie kobiety

Gość gość
Szmaty j****e