Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnap98766

Kobiety samotne w zwiazku...

Polecane posty

Gość Smutnap98766

Czy sa tu jakies kobiety samotne w zwiazku? Jestem mloda, zazwyczaj radosna, czuje sie naprawde atrakcyjna, jestem pelna pasji, staram sie nie poddawac w zyciu i dawac mojemu mezowi wszystko co tylko moge. Wspieram go, dbam o zycie lozkowe. ... ale czasami mam tez gorszy dzien. I potrzebuje, zeby nie ustepowal i po prostu CHCIAL. Kazda wzmianka o tym konczy sie "ok ok pewnie", a pozniej jest jak zwykle. Od kilku tygodni czuje sie troche samotna w zwiazku, maz mnie nie slucha, gdy tylko zacznę jakis glebszy temat o tym, ze jest mi ciezko i czuje sie samotna szybko kończy sie to awantura. W zasadzie nie moge powiedziec nic. Tylko pogadac o glupotach. Kiedys potrafilismy rozmawiac po kilka godzin, dzis nie pamietam nawet kiedy przez niego sie smialam. Ostatnio codziennie placze, przez co moje zdrowie nie jest najlepsze. Miał zawsze we mnie oparcie odkad jestesmy razem. Wspieralam go finansowo, pocieszalam, nawet modlilam sie za niego dlugimi i wyczerpujacymi modlitwami. Cieszylam sie z kazdego jego sukesu, w zyciu, w grze, w pracy. Dzis czuje sie po prostu nie potrzebna. Dlaczego tutaj piszę? Nie mam pojecia... Chcialabym zeby ktos mi napisal, ze wszystko da sie naprawic...nie wiem. Czy ktoś byl w takiej sytuacji i udalo mu sie jakos przetrwac taki kryzys, nie zalamac sie i moze wszystko naprawic?

Gość gość
mowilas mu o swoich odczuciach? faceci kiepsko czytają w myslach lub mieedzy wierszami

Gość SMUTNAP98766
Gość - mowilam...mam wrazenie, ze jest ok przez kilka godzin. Nawet mowi, ze sie postara, ze bardzo mnie kocha. A pozniej wszystko jest tak samo. Brak uczuc, kilka godzin nie odzywania się (jestesmy na odleglosc chwilowo). Nie odbiera, bo nie widzi. Nie dzwoni tak czesto jak kiedys.

Gość gość
Zdradza cie

Gość gość
jedyne co mi przychodzi do glowy to sprobowac sprowokowac sytuacje ktora wzbudzi u mniego zazdrosc. zobaczysz czy mu w ogole jeszzcze na Tobie zalezy

Gość SMUTNAP98766
Kiedys byl bardzo zazdrosny. Pozniej totalnie przestal. A teraz jest tak nijak. Niby jest zazdrosny, gdy zazartuje o jakims przystojnym chlopaku, ale to tyle. Raczej gdybym powiedziala cos na powaznie to bylby po prostu zly. Ale niestety u niego zazdrosc nie rowna sie z tym, ze zacznie nagle o mnie zabiegać :)

Gość gość
Jestes beznadziejna wiec cie nie chce, nie widzisz tego naprawdę?