Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandrulka32

Zdalnie sterowany termometr GSM

Polecane posty

Gość Sandrulka32

Potrzebuję czegoś takiego dla męża, może wiecie gdzie kupię taki termometr w dobrej cenie i jakości :)

Gość Bunia878
Odwiedź sklep JBPartner tam na pewno mają taką stację bo sama ostatnio szukałam włącznika GSM u nich i taki znalazłam co do jakości możesz być 100% pewna, że wykonana jest dobrze a pomiary są perfekcyjne.

Gość Kluadyna655
Na prawdę fajna rzecz, nawet na prezent gdy ktoś na prawdę lubi lub potrzebuje kontrolować temperaturę w pomieszczeniach i na zewnątrz, jeżeli wzrośnie ta ustawiona wtedy od razu przychodzi sms z powiadomieniem o tym.

Gość Bezii654
Te od JBP HD Camera na prawdę fajnie są przygotowane, jeżeli chodzi tutaj o pomiar temperatury to są bardzo dokładne, mozna go wykorzystywać do pomiarów temperatury w przemyśle, domach, wody itd. przychodzą informacje sms o spadku lub przekroczeniu danej temperatury oraz informuje wiadomością sms o braku zasilania i o jego wznowieniu. Wygląda dość dobrze ;)

Gość Saszania877
My mamy takie cacko bo mój mąż ma bzika na tym punkcie. Zawsze jak jesteśmy nad jeziorem to sprawdza temperaturę wody, powietrza i pomieszczenia taki sam czujnik ma w domu gdzie ustawia tam temperaturę graniczną i jak coś jest nie tak to od razu dostaje smsa z powiadomienie. Ciekawy gadżet jeżeli ktoś potrzebuje to polecam własnie JBP.

Gość Grzesiek332
Ogólnie co do jakości produktów JBP nie mogę powiedzieć złego słowa bo na prawdę robią super robotę. Wykonanie, warunki gwarancji, zaawansowanie to wszystko jest, także obawiać się że zaraz trzeba będzie wymieniać nie musisz.

Gość Pawilla11
Posłuchałam waszych rad i w kwietniu na imieniny kupiłam ten zestaw w JBP dla męża, z tego względu że jest gadżeciarzem. Powiedział, że to chyba najlepszy i najbardziej trafiony prezent jaki do tej pory przez 15 lat małżeństwa mu kupiłam, także teraz jak jesteśmy na działce to używa go praktycznie codziennie. Dzięki za pomoc ;)

Gość HaniaOstk
W JBP można na prawdę znaleźć porządne akcesroia i elektronike. Moj mąż to ma hobby na tym punkci i nawet ostatnio kupił u nich drona, co do zdalnego termometru to oczywiście jakby to mogło być gdybyśmy go nie mieli w domu :) Ogólnie częściej korzysta z niego mąż jednak nadal działa więc myślę że spokojnie możesz wziąć ;)

Gość AdelaMadek
Ja wcześniej nie słyszałem o tym rozwiązaniem, sprawdzilem i wygląda dość ciekawie. Jeżeli rzeczywiście ktoś potrzebuje takiego termometru gsm. To na ich jakości akurat się nie zawiedziesz jeżeli robią je tak samo porządnie jak monitoring, drony, akcesroia szpiegowskiie itd.

Gość PiotrW4
My mamy takie rozwiązanie na działce, ponieważ mamy małą szklarnie na warzywa to też dobrze jest kontrolowac temperaturę w razie gdyby były jakieś przymrozki. Mamy ustawioną temperaturę krytyczna gdzie wtedy przychodzi nam sms z powiadomieniem. Uratował nas juz wiele razy, jbp robi świetną robotę :)