Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadę w ciemno do Hamburga

Polecane posty

Gość gość

Spakowałem sobie jedną torbę, a w niej: - 1 zapasowe spodnie typu bojówki policyjne; - 1 zapasowa koszulka wysokiej jakości; - 1 impregnowana czapka z daszkiem; - 3 pary skarpetek; - 1 butelka Pepsi 2,25 litra; - 1 kubek porcelanowy; - trochę waty i buteleczka spirytusu kosmetycznego; - 1 pasta do zębów i szczoteczka; - 1 puszka pasty do czarnych glanów i 3 materiałowe ściereczki; - 1 rolka ręcznika papierowego; - 1 kostka mydła palmolive; - 1 śpiwór termiczny, na wypadek gdybym musiał nocować na ulicy: http://militaria-shop.pl/produkt/spiwor-termiczny-fosco-emergency-sleeping-bag-313228-sp Myślicie że wystarczy ? Torba - oryginalny caterpiller o pojemności 35 litrów - waży jakieś 6 kilogramów. Bilet na busa będzie kosztował 189 zł.

Gość gość
W górę, bo ważne.

Gość gość
Wszystko fajnie ale po co Ty tam jedziesz Koczować na ulicy nie masz żadnej pracy nagranej to szkoda tych 189 na biilet bo nie zarobisz na powrót

Gość gość
Nic mnie nie trzyma w Polsce. Nie ma tu dla mnie żadnej przyszłości. W Niemczech może też nie, ale napewno wiedzieć nie mogę. Zawsze istnieje szansa. Za to o Polsce wiem napewno, bo spędziłem tu całe życie. 30 lat w tym syfie.

Gość gość
tam nawet sprzatanie ulic trzeba miec nagrane nawpuszczali islamistów i dla nich musi sie praca zm nalesc eurpejczyków maja gdzies

Gość gość
pół Europy tam jedzie z nadzieja na lepsze jutro i nic z tego z j niemieckim moze praca dorywcza na krótko przestańcie fruwać takie niepoprawne marzycielstwo jest błedem

Gość gość
a gdzie majtki syfiarzu??

Gość gość
Ja, ja, ich spreche basik Deutsch. A co do latania, to ja przynajmniej będę miał z czego spaść, w przeciwieństwie do tych którzy nigdy nie oderwą się od polskiego bajorka :)

Gość gość
wrócisz szybko jak wyjechałeś jak się znudzi jedzenie dla ubogich jak masz sobie pluć żeś nie spróbował jedz wrócisz szczęśliwszy

Gość gość
A właśnie że nie wrócę :)

Gość gość
chcesz tam w łeb od imigranta dostać?

Gość gość
Inteligentny inaczej, jedź do Anglii poki wizy nie są potrzebne. To dopiero wyrwanie sie z naszego europejskiego piekielka. Lub jakiś ciepły kraj. Ale Deutschland? Pff

Gość gość
W Polsce też możesz w łeb dostać od imigranta... albo od drugiego Polaka :)

Gość gość
koniecznie seksowną bieliznę weź ze sobą, a z pracą nie będziesz miała kłopotów, w oknie wystawowym swoje wdzięki przedstawisz.